90+8'
In Stadio Nicola Ceravolo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+8'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Marco Piccinini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
90+7'
Een doelpoging van Tommaso Barbieri (US Cremonese) in Catanzaro mist scherpte.
90+7'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
90+6'
Inworp voor US Catanzaro in de buurt van het vijandige doel in Stadio Nicola Ceravolo.
90+6'
Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan US Cremonese op de eigen helft.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor US Catanzaro.
90+4'
Bij US Cremonese komt Charles Pickel er in. Hij vervangt Luca Zanimacchia.
90+4'
De uitploeg wisselt Jari Vandeputte voor Giacomo Quagliata.
90+2'
Federico Bonini schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door US Cremonese in Stadio Nicola Ceravolo.
90+2'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Marco Piccinini aan de thuisploeg.
89+1'
Dennis Johnsen met de assist.
89+1'
US Cremonese neemt een 1-2 voorsprong dankzij Tommaso Barbieri.
86'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft US Catanzaro een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van US Cremonese.
85'
Vrije trap in Stadio Nicola Ceravolo. Op de helft van US Cremonese mag US Catanzaro een vrije trap nemen.
84'
Franco Vazquez (US Cremonese) krijgt geel.
83'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft US Cremonese een doeltrap.
83'
Kans voor US Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo! De kopbal van Filippo Pittarello mist het doel.
83'
US Catanzaro krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini in Catanzaro.
81'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan US Cremonese, te nemen op de helft van US Catanzaro.
81'
Doeltrap voor US Cremonese in Stadio Nicola Ceravolo.
80'
De thuisploeg vervangt Marco Pompetti door Ilias Koutsoupias.
80'
Demba Seck vervangt Tommaso Biasci bij de thuisploeg.
78'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een gele kaart aan Lorenzo Moretti (US Cremonese).
78'
Vrije trap voor US Catanzaro op de helft van US Cremonese.
78'
US Cremonese krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Een speler van US Catanzaro staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Marco Piccinini teruggefloten.
75'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent US Cremonese een inworp toe op de helft van US Catanzaro.
73'
Wissel in Catanzaro: Dennis Johnsen vervangt Manuel de Luca bij US Cremonese.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
70'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft US Catanzaro een vrije trap op de eigen helft.
69'
Eerste gele kaart voor Tommaso Cassandro (US Catanzaro) in Catanzaro.
69'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
69'
Inworp voor US Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
68'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan US Cremonese op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.