Tjas Begic mist het doel en scoort niet voor Frosinone Calcio.
90+1'
Vrije trap voor Frosinone Calcio op de helft van Brescia Calcio.
89'
Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Frosinone Calcio een vrije trap op de eigen helft.
89'
Brescia Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Davide Ghersini in Brescia.
88'
Arbiter Davide Ghersini kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio op de eigen helft.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brescia Calcio in Brescia.
84'
Trainer Rolando Maran gebruikt zijn derde wissel. Giacomo Olzer wordt door Riccardo Fogliata vervangen bij de thuisploeg.
83'
Doelpunt in Brescia! Gabriele Moncini bouwt met een benutte strafschop de score verder uit tot 4-0.
83'
Eerste gele kaart voor Francesco Gelli (Frosinone Calcio) in Brescia.
81'
Een speler van Brescia Calcio staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Davide Ghersini teruggefloten.
80'
Brescia Calcio krijgt van scheidsrechter Davide Ghersini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Frosinone Calcio een doeltrap.
78'
De uitploeg wisselt Gabriele Bracaglia voor Sergio Kalaj.
77'
De tweede wissel van Brescia Calcio. Patrick Amoako Nuamah komt erin voor Nicolas Galazzi in Stadio Mario Rigamonti.
77'
Wissel in Brescia: Gabriele Moncini vervangt Ante Matej Juric bij Brescia Calcio.
74'
De uitploeg vervangt Frank Tsadjout door Emanuele Pecorino.
74'
Doeltrap voor Frosinone Calcio in Stadio Mario Rigamonti.
72'
Inworp voor Brescia Calcio in de buurt van het vijandige doel in Stadio Mario Rigamonti.
71'
Buitenspel Brescia Calcio.
67'
Hoekschop voor Brescia Calcio in Stadio Mario Rigamonti. Nicolas Galazzi neemt deze vanaf links.
66'
Brescia Calcio mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nicolas Galazzi in Stadio Mario Rigamonti.
65'
Inworp voor Brescia Calcio op de helft van Frosinone Calcio.
65'
In Stadio Mario Rigamonti mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64'
Frosinone Calcio moet opletten als Brescia Calcio van scheidsrechter Davide Ghersini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64'
Trainer Vincenzo Vivarini (Frosinone Calcio) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Anthony Partipilo door Isak Vural.
64'
Tjas Begic vervangt Davide Biraschi bij de uitploeg.
63'
Inworp voor Frosinone Calcio in Stadio Mario Rigamonti op de eigen helft.
61'
Scheidsrechter Davide Ghersini geeft een inworp aan Frosinone Calcio op de eigen helft in Stadio Mario Rigamonti.
59'
Buitenspel Brescia Calcio. Scheidsrechter Davide Ghersini fluit de thuisploeg terug in Stadio Mario Rigamonti.
57'
Ebrima Darboe krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
57'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56'
54'
54'
De poging van Niccolo Corrado (Brescia Calcio) mist doel.
53'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Frosinone Calcio in de buurt van het doel van Brescia Calcio.
53'
Michele Besaggio (Brescia Calcio) krijgt geel.
52'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
50'
In Stadio Mario Rigamonti mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49'
Inworp voor Brescia Calcio ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brescia.