90+4'
Scheidsrechter Valerio Crezzini geeft AC Reggiana 1919 een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Inworp AC Reggiana 1919. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
FC Sudtirol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Valerio Crezzini in Reggio Emilia.
90+1'
Scheidsrechter Valerio Crezzini geeft FC Sudtirol een doeltrap.
90+1'
Inworp voor AC Reggiana 1919 ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Reggio Emilia.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Sudtirol mag een doeltrap nemen.
90'
Kans voor AC Reggiana 1919 in Mapei Stadium! De kopbal van Alessandro Sersanti mist het doel.
88'
Jacopo Martini (FC Sudtirol) krijgt geel van scheidsrechter Valerio Crezzini in Mapei Stadium en moet oppassen.
88'
Vrije trap voor AC Reggiana 1919 op de helft van FC Sudtirol.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Sudtirol in Reggio Emilia.
84'
Doeltrap voor FC Sudtirol in Mapei Stadium.
83'
Scheidsrechter Valerio Crezzini geeft een inworp aan AC Reggiana 1919 op de eigen helft in Mapei Stadium.
83'
Wissel in Reggio Emilia: Nicola Pietrangeli vervangt Raphael Kofler bij FC Sudtirol.
82'
82'
Alessandro Sersanti kopt namens AC Reggiana 1919 op doel, zonder doelpunt als resultaat.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Reggio Emilia.
80'
Inworp voor AC Reggiana 1919 in de buurt van het vijandige doel in Mapei Stadium.
79'
FC Sudtirol moet opletten als AC Reggiana 1919 van scheidsrechter Valerio Crezzini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Bij AC Reggiana 1919 komt Giacomo Cavallini er in. Hij vervangt Alessandro Fontanarosa.
78'
Het voorbereidende werk werd verricht door Silvio Merkaj.
78'
Doelpunt! FC Sudtirol breidt de voorsprong tot 1-3 uit via Mateusz Praszelik.
76'
AC Reggiana 1919 krijgt een schietkans via Alessandro Fontanarosa, maar scoort niet.
74'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mapei Stadium.
72'
Inworp op de eigen helft voor FC Sudtirol.
71'
71'
Inworp FC Sudtirol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
70'
Vanaf links mag Alessandro Sersanti een hoekschop nemen voor AC Reggiana 1919 in Mapei Stadium.
69'
AC Reggiana 1919 gebruikt de vierde wissel. Luca Cigarini vervangt Manolo Portanova.
69'
De thuisploeg wisselt Leo Stulac voor Matteo Maggio.
69'
68'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
66'
FC Sudtirol brengt Silvio Merkaj in de plaats van Raphael Odogwu.
66'
Trainer Federico Valente (FC Sudtirol) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Daniele Casiraghi door Mateusz Praszelik.
65'
Jacopo Martini vervangt Fabien Tait bij de uitploeg.
64'
Scheidsrechter Valerio Crezzini kent AC Reggiana 1919 een inworp toe op de helft van FC Sudtirol.
64'
Scheidsrechter Valerio Crezzini geeft AC Reggiana 1919 een doeltrap.
63'
63'
Hoekschop voor AC Reggiana 1919 in Mapei Stadium. Leo Stulac neemt deze vanaf links.