De bal gaat buiten. Doeltrap voor AC Reggiana 1919 in Reggio Emilia.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Salernitana.
90+2'
Arbiter Luca Zufferli kent een vrije trap toe aan AC Reggiana 1919 op de eigen helft.
90+1'
Salernitana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Zufferli op de helft van AC Reggiana 1919.
90+1'
Inworp voor Salernitana ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Reggio Emilia.
90+1'
Vrije trap in Mapei Stadium. Op de helft van AC Reggiana 1919 mag Salernitana een vrije trap nemen.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. AC Reggiana 1919 mag een doeltrap nemen.
90'
Andres Tello mist het doel en scoort niet voor Salernitana.
87'
Scheidsrechter Luca Zufferli kent Salernitana een inworp toe op de helft van AC Reggiana 1919.
86'
Scheidsrechter Luca Zufferli geeft een inworp aan Salernitana op de eigen helft in Mapei Stadium.
85'
Manuel Marras vervangt Antonio Vergara bij de thuisploeg.
84'
Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Salernitana een vrije trap op de eigen helft.
84'
Inworp voor AC Reggiana 1919 in Mapei Stadium op de eigen helft.
83'
In Reggio Emilia krijgt AC Reggiana 1919 op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Salernitana schiet tussen de palen, maar Andres Tello ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Reggio Emilia.
80'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mapei Stadium.
80'
Gele kaart. Andres Tello (Salernitana) gaat op de bon.
78'
Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Salernitana een doeltrap.
77'
Scheidsrechter Luca Zufferli kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
AC Reggiana 1919 krijgt van scheidsrechter Luca Zufferli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Wissel in Reggio Emilia: Luca Cigarini vervangt Manolo Portanova bij AC Reggiana 1919.
75'
AC Reggiana 1919 heeft Matteo Maggio gewisseld. Natan Girma neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach William Viali.
75'
Scheidsrechter Luca Zufferli fluit voor buitenspel van AC Reggiana 1919.
74'
Inworp AC Reggiana 1919. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Salernitana gebruikt de vijfde wissel. Nicola Dalmonte vervangt Jayden Braaf.
73'
Andres Tello vervangt Jeff Reine-Adelaide bij de uitploeg.
72'
72'
Salernitana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luca Zufferli in Reggio Emilia.
70'
In Mapei Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
69'
Inworp voor Salernitana in de buurt van het vijandige doel in Mapei Stadium.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Salernitana in Reggio Emilia.
67'
67'
Inworp voor Salernitana op de helft van AC Reggiana 1919.
66'
De uitploeg wisselt Lorenzo Amatucci voor Roberto Soriano.
65'
Scheidsrechter Luca Zufferli geeft AC Reggiana 1919 een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Salernitana.
64'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Reggio Emilia.
63'
Trainer William Viali gebruikt zijn tweede wissel. Alessandro Sersanti wordt door Lorenzo Ignacchiti vervangen bij de thuisploeg.
63'
62'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Zufferli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Reggio Emilia.