De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bari.
90+8'
De scherpte ontbreekt bij Mirko Carretta (FC Sudtirol). Zijn poging mist doel.
90+7'
SSC Bari heeft Ruben Alejandro Botta Montero gewisseld. Zan Zuzek neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michele Mignani.
90+7'
Buitenspel SSC Bari. Scheidsrechter Simone Sozza fluit de thuisploeg terug in San Nicola.
90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Simone Sozza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bari.
90+5'
Scheidsrechter Simone Sozza geeft SSC Bari een doeltrap.
90+3'
FC Sudtirol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza op de helft van SSC Bari.
90+3'
Inworp FC Sudtirol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Scheidsrechter Simone Sozza kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor SSC Bari ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bari.
90+2'
Scheidsrechter Simone Sozza geeft SSC Bari een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Sudtirol.
90+2'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Michael Folorunsho gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
Gele kaart in Bari: Kevin Vinetot (FC Sudtirol) gaat op de bon bij scheidsrechter Simone Sozza.
89'
Inworp voor SSC Bari in de buurt van het vijandige doel in San Nicola.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bari.
88'
FC Sudtirol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza in Bari.
86'
86'
FC Sudtirol krijgt van scheidsrechter Simone Sozza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Vrije trap in San Nicola. Op de helft van FC Sudtirol mag SSC Bari een vrije trap nemen.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. SSC Bari mag een doeltrap nemen.
83'
Scheidsrechter Simone Sozza geeft SSC Bari een vrije trap op de eigen helft.
82'
In San Nicola ziet het publiek dat Walid Cheddira (SSC Bari) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
82'
Inworp voor FC Sudtirol op de helft van SSC Bari.
81'
Walid Cheddira (SSC Bari) raakt geblesseerd in Bari. Scheidsrechter Simone Sozza legt de wedstrijd even stil.
79'
Doeltrap voor SSC Bari in San Nicola.
79'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Nicola.
78'
Scheidsrechter Simone Sozza kent een vrije trap toe aan SSC Bari, te nemen op de helft van FC Sudtirol.
77'
Scheidsrechter Simone Sozza kent SSC Bari een inworp toe op de helft van FC Sudtirol.
77'
FC Sudtirol gebruikt de vijfde wissel. Matteo Rover vervangt Alessandro Celli.
77'
Wissel in Bari: Mirko Carretta vervangt Filippo De Col bij FC Sudtirol.
76'
In San Nicola mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Scheidsrechter Simone Sozza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bari.
71'
FC Sudtirol is weer compleet nu Kevin Vinetot weer terug het veld van San Nicola in mag.
70'
Michael Folorunsho deed het voorbereidende werk.
70'
Goal in Bari! Leonardo Benedetti brengt SSC Bari op een 1-0 voorsprong.
70'
SSC Bari krijgt van scheidsrechter Simone Sozza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Sudtirol in Bari.
69'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Kevin Vinetot (FC Sudtirol).