90+7'
Schot op doel van Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi. Maar zonder doelpunt voor Canada als gevolg.
90+6'
Scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos kent VS een inworp toe op de helft van Canada.
90+4'
Canada gebruikt de zesde wissel. Stephen Afrifa vervangt Jonathan David.
90+3'
VS krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos op de helft van Canada.
90'
Arbiter Keylor Herrera Villalobos kent een vrije trap toe aan VS op de eigen helft.
89'
Inworp voor VS op de helft van Canada.
86'
Buitenspelpositie VS.
86'
VS schiet tussen de palen, maar Ricardo Pepi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
86'
Hoekschop voor Canada. Mathieu Choiniere neemt deze vanaf rechts.
84'
Inworp Canada. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
De thuisploeg wisselt Folarin Balogun voor Ricardo Pepi.
81'
80'
Canada krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos.
77'
Cade Cowell vervangt Brendan Aaronson bij de thuisploeg.
76'
Een doelpoging van Tim Ream (VS) mist scherpte.
76'
Inworp op de eigen helft voor VS.
75'
Inworp VS. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos kent een vrije trap toe aan Canada, te nemen op de helft van VS.
71'
De thuisploeg vervangt Yunus Musah door Haji Wright.
71'
Scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos geeft Canada een vrije trap op de eigen helft.
71'
Chris Richards schiet op doel maar scoort niet voor VS.
71'
Christian Pulisic neemt de door scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos gegeven hoekschop voor VS.
70'
Derek Austin Cornelius lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Canada.
70'
Canada moet opletten als VS van scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
Bij Canada komt Joel Waterman er in. Hij vervangt Derek Austin Cornelius.
68'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Derek Austin Cornelius (Canada).
68'
De uitploeg vervangt Cyle Larin door Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi.
67'
Bij Canada komt Liam Millar er in. Hij vervangt Jacob Shaffelburg.
67'
Canada gebruikt de tweede wissel. Jonathan Osorio vervangt Stephen Eustaquio.
67'
Cyle Larin mist het doel en scoort niet voor Canada.
67'
Inworp op de eigen helft voor Canada.
66'
Luca de la Torre legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-2.
64'
Canada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Keylor Herrera Villalobos op de helft van VS.
63'
De uitploeg incasseert geel op naam van Cyle Larin.
62'
De thuisploeg wisselt Johnny Cardoso voor Ethan Horvath.
62'
VS brengt Luca de la Torre in de plaats van Malik Tillman.
58'
Canada loopt uit naar een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij Jonathan David.
57'
Canada is weer compleet nu Derek Austin Cornelius weer terug het veld in mag.
55'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Derek Austin Cornelius (Canada).