4 - 0Einde
90'
Laszlo Benes legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-0!
90'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
89'
Hoekschop voor Slowakije. Lukas Haraslin neemt deze vanaf links.
88'
Inworp voor Slowakije op de helft van Wales.
87'
Peter Pekarik (Slowakije) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
86'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Peter Pekarik (Slowakije).
85'
Slowakije krijgt van scheidsrechter Daniel Stefanski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Jordan James (Wales) krijgt een eerste gele kaart.
84'
Buitenspel Wales.
84'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Matus Bero.
84'
Scheidsrechter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Wales, te nemen op de helft van Slowakije.
84'
Slowakije schiet tussen de palen, maar Tomas Suslov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
82'
Juraj Kucka (Slowakije) is weer terug binnen de lijnen.
82'
Bij Slowakije komt Matus Bero er in. Hij vervangt Juraj Kucka.
81'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Juraj Kucka (Slowakije).
80'
Kieffer Moore gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80'
Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Slowakije een vrije trap op de eigen helft.
77'
De thuisploeg wisselt Robert Bozenik voor Lubomir Tupta.
77'
Vernon vervangt Denis Vavro bij de thuisploeg.
77'
Arbiter Daniel Stefanski kent een vrije trap toe aan Wales op de eigen helft.
76'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71'
De thuisploeg vervangt Ondrej Duda door Laszlo Benes.
71'
Bij Slowakije komt Tomas Suslov er in. Hij vervangt Ivan Schranz.
71'
Adam Obert vervangt David Hancko bij de thuisploeg.
71'
Wales brengt Liam Cullen in de plaats van Daniel James.
69'
Scheidsrechter Daniel Stefanski geeft Wales een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Slowakije.
68'
Wales krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Stefanski.
67'
Wes Burns schiet op doel maar scoort niet voor Wales.
67'
Vrije trap voor Wales op de helft van Slowakije.
66'
Buitenspelpositie Wales.
62'
62'
Scheidsrechter Daniel Stefanski kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62'
Een doelpoging van Jordan James (Wales) mist scherpte.
61'
De uitploeg wisselt Brennan Johnson voor Wes Burns.
61'
Wales gebruikt de eerste wissel. Lewis Koumas vervangt Nathan Broadhead.
60'
Doelpunt! Ethan Ampadu breidt de voorsprong uit. Slowakije leidt met 3-0.
58'
Vrije trap voor Slowakije op de helft van Wales.
56'
De voorzet kwam van David Hancko.
56'
Doelpunt! Slowakije breidt de voorsprong tot 2-0 uit via Robert Bozenik.
56'
Wales moet opletten als Slowakije van scheidsrechter Daniel Stefanski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.