90+8'
Inworp voor Odisha FC in Jawaharlal Nehru Stadium op de eigen helft.
90+6'
In Jawaharlal Nehru Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Ivan Novoselec (Punjab) krijgt geel.
90+1'
De uitploeg wisselt Jerry Lalrinzuala voor Jeremy Zohminghlua.
90'
Het voorbereidende werk werd verricht door Ricky John Shabong.
90'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Leon Agustine Asokan. 2-0!
89'
In New Delhi krijgt Punjab op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Inworp op de eigen helft voor Punjab.
85'
De thuisploeg vervangt Nihal Sudeesh door Melroy Melwin Assisi.
84'
Inworp voor Punjab in Jawaharlal Nehru Stadium op de eigen helft.
83'
Doeltrap voor Punjab in Jawaharlal Nehru Stadium.
80'
Serigne Mourtada Fall kopt namens Odisha FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
78'
Punjab schiet tussen de palen, maar Asmir Suljic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
75'
Inworp voor Odisha FC op de helft van Punjab.
74'
Inworp Odisha FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in New Delhi.
74'
Een doelpoging van Nikhil Prabhu (Punjab) mist scherpte.
72'
Odisha FC krijgt een schietkans via Amey Ganesh Ranawade, maar scoort niet.
70'
Inworp Punjab. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
69'
De thuisploeg wisselt Norberto Ezequiel Vidal voor Asmir Suljic.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Punjab mag een doeltrap nemen.
68'
Doelpoging Odisha FC! Het schot van Hugo Boumous gaat niet tussen de palen.
66'
64'
Schot op doel van Khaiminthang Lhungdim. Maar zonder doelpunt voor Punjab als gevolg.
63'
Thoungamba Singh schiet op doel maar scoort niet voor Punjab.
61'
Punjab gebruikt de tweede wissel. Ricky John Shabong vervangt Vinit Rai.
61'
Bij Punjab komt Leon Agustine Asokan er in. Hij vervangt Mushaga Lusa Bakenga Joar Bahati Numugunga.
61'
Thoungamba Singh mist het doel en scoort niet voor Punjab.
61'
Punjab mag een hoekschop nemen vanaf links via Norberto Ezequiel Vidal.
58'
Inworp voor Odisha FC in de buurt van het vijandige doel in Jawaharlal Nehru Stadium.
57'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Punjab in New Delhi.
55'
Inworp voor Odisha FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in New Delhi.
54'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in New Delhi.
52'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Vinit Rai.
52'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Odisha FC in de buurt van het doel van Punjab.