90+7'
Petar Gigic (Panseraikos FC) ziet zijn kopbal niet in het doel van Aris Thessaloniki belanden.
90+7'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres Stadium.
90+6'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis toont Monchu (Aris Thessaloniki) de gele kaart.
90+6'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis geeft Panseraikos FC een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres.
90+4'
Een doelpoging van Clayton Diandy (Aris Thessaloniki) mist scherpte.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Panseraikos FC mag een doeltrap nemen.
90+4'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis geeft een gele kaart aan Hugo Mallo (Aris Thessaloniki).
90+3'
Arbiter Stavros Tsimenteridis kent een vrije trap toe aan Panseraikos FC op de eigen helft.
90+3'
Monchu schiet op doel maar scoort niet voor Aris Thessaloniki in Serres.
90+2'
Aris Thessaloniki krijgt van scheidsrechter Stavros Tsimenteridis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panseraikos FC in Serres.
90'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis kent Aris Thessaloniki een inworp toe op de helft van Panseraikos FC.
90'
Inworp voor Aris Thessaloniki op de helft van Panseraikos FC.
89'
De derde wissel van Aris Thessaloniki. Alvaro Zamora komt erin voor Loren Moron in Serres Stadium.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Serres Stadium.
87'
Monchu neemt de door scheidsrechter Stavros Tsimenteridis gegeven hoekschop voor Aris Thessaloniki in Serres.
87'
Aris Thessaloniki schiet tussen de palen, maar Clayton Diandy ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Serres.
87'
Trainer Michalis Grigoriou (Panseraikos FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Panagiotis Deligiannidis door Athanasios Koutsogoulas.
83'
In Serres Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis kent een vrije trap toe aan Panseraikos FC, te nemen op de helft van Aris Thessaloniki.
82'
Vergeefse doelpoging Clayton Diandy (Aris Thessaloniki) in Serres Stadium.
80'
Emil Bergstrom (Panseraikos FC) krijgt geel van scheidsrechter Stavros Tsimenteridis in Serres Stadium en moet oppassen.
77'
Panseraikos FC heeft Stavros Petavrakis gewisseld. Mohamed Fares neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michalis Grigoriou.
77'
De derde wissel van Panseraikos FC. Petar Gigic komt erin voor Milos Deletic in Serres Stadium.
76'
Buitenspel Aris Thessaloniki. Clayton Diandy wordt teruggefloten door scheidsrechter Stavros Tsimenteridis.
75'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis geeft een inworp aan Panseraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
75'
Inworp Panseraikos FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
De uitploeg wisselt Manu Garcia voor Vladimir Darida.
74'
Trainer Apostolos Mantzios gebruikt zijn eerste wissel. Pione Sisto wordt door Kike Saverio vervangen bij de uitploeg.
73'
Inworp voor Aris Thessaloniki in de buurt van het vijandige doel in Serres Stadium.
73'
72'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis toont Pione Sisto (Aris Thessaloniki) de gele kaart.
72'
Eerste gele kaart voor Panagiotis Deligiannidis (Panseraikos FC) in Serres.
71'
Arbiter Stavros Tsimenteridis kent een vrije trap toe aan Aris Thessaloniki op de eigen helft.
71'
67'
Inworp voor Panseraikos FC in Serres Stadium op de eigen helft.
66'
Vrije trap voor Panseraikos FC op de helft van Aris Thessaloniki.
66'
Scheidsrechter Stavros Tsimenteridis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.