90+8'
Inworp AEK Athene. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Panaitolikos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in Agrinio.
90+6'
Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
90+6'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis toont Michalis Bakakis (Panaitolikos) de gele kaart.
90+6'
Inworp voor Panaitolikos in de buurt van het vijandige doel in Panetolikos Stadium.
90+5'
Inworp voor Panaitolikos op de helft van AEK Athene.
90+5'
Kopbal richting doel! Levi Garcia (AEK Athene) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Agrinio.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
90+4'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Agrinio.
90+4'
Levi Garcia (AEK Athene) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+3'
Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan AEK Athene op de eigen helft.
90+2'
Doelpoging AEK Athene! Het schot van Mijat Gacinovic gaat niet tussen de palen.
90+2'
90+1'
Trainer Giannis Petrakis gebruikt zijn vijfde wissel. Charalampos Mavrias wordt door Michalis Bakakis vervangen bij de thuisploeg.
90'
Christos Sielis (Panaitolikos) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90'
AEK Athene krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Inworp voor AEK Athene in Panetolikos Stadium op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent Panaitolikos een inworp toe op de helft van AEK Athene.
88'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Panaitolikos, te nemen op de helft van AEK Athene.
88'
Panetolikos Stadium ziet hoe Andrija Majdevac op doel schiet, maar niet scoort voor Panaitolikos.
86'
Eerste gele kaart voor Nordin Amrabat (AEK Athene) in Agrinio.
86'
Vrije trap in Panetolikos Stadium. Op de helft van AEK Athene mag Panaitolikos een vrije trap nemen.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
84'
Vanaf links mag Ehsan Hajsafi een hoekschop nemen voor AEK Athene in Panetolikos Stadium.
83'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis fluit voor buitenspel van AEK Athene.
82'
De poging van Frantzdy Pierrot (AEK Athene) mist doel.
82'
81'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Panaitolikos een doeltrap.
81'
Levi Garcia mist het doel en scoort niet voor AEK Athene.
80'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan AEK Athene op de eigen helft in Panetolikos Stadium.
79'
Doeltrap voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
79'
Doelpoging AEK Athene! Het schot van Robert Ljubicic gaat niet tussen de palen in Agrinio.
79'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AEK Athene een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
78'
Panaitolikos krijgt een schietkans via Miguel Luis, maar scoort niet.
78'
Panaitolikos mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Georgios Liavas in Panetolikos Stadium.
76'
Buitenspel AEK Athene. Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis fluit de uitploeg terug in Panetolikos Stadium.