90+9'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Athene.
90+9'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Konstantinos Tsetsilas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Athene.
90+9'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor APO Levadiakos FC in Athene.
90+8'
APO Levadiakos FC schiet tussen de palen, maar Lamarana Jallow ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Athene.
90+6'
De poging met het hoofd van Tete (Panathinaikos Athena) belandt op de paal in Spiros Louis Olympic Stadium.
90+6'
Panathinaikos Athena komt op een 1-0 voorsprong in Athene via Andraz Sporar!
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Panathinaikos Athena.
90+5'
De scherpte ontbreekt bij Tete (Panathinaikos Athena). Zijn poging mist doel.
90+5'
Doeltrap voor APO Levadiakos FC in Spiros Louis Olympic Stadium.
90+4'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Panathinaikos Athena in de buurt van het doel van APO Levadiakos FC.
90+3'
Vrije trap in Spiros Louis Olympic Stadium. Op de helft van APO Levadiakos FC mag Panathinaikos Athena een vrije trap nemen.
90+3'
Scheidsrechter Konstantinos Tsetsilas geeft een inworp aan APO Levadiakos FC op de eigen helft in Spiros Louis Olympic Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Konstantinos Tsetsilas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
90+1'
Alexander Jeremejeff mist het doel en scoort niet voor Panathinaikos Athena in Spiros Louis Olympic Stadium.
90+1'
Vergeefse doelpoging Nemanja Maksimovic (Panathinaikos Athena) in Spiros Louis Olympic Stadium.
90'
In Athene krijgt Panathinaikos Athena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Scheidsrechter Konstantinos Tsetsilas geeft APO Levadiakos FC een doeltrap.
89'
De uitploeg incasseert geel op naam van Guillermo Balzi.
89'
Arbiter Konstantinos Tsetsilas kent een vrije trap toe aan Panathinaikos Athena op de eigen helft.
88'
Inworp op de eigen helft voor APO Levadiakos FC.
87'
Panathinaikos Athena krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Tsetsilas op de helft van APO Levadiakos FC.
86'
In Spiros Louis Olympic Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Spiros Louis Olympic Stadium.
85'
Panathinaikos Athena mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tete in Spiros Louis Olympic Stadium.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Spiros Louis Olympic Stadium.
82'
82'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Giannis Gianniotas plaats maken voor Kevin Yoke.
82'
82'
Kans voor Panathinaikos Athena in Spiros Louis Olympic Stadium! De kopbal van Tin Jedvaj mist het doel.
81'
Giannis Gianniotas (APO Levadiakos FC) raakt geblesseerd in Athene. Scheidsrechter Konstantinos Tsetsilas legt de wedstrijd even stil.
81'
Filip Mladenovic neemt de door scheidsrechter Konstantinos Tsetsilas gegeven hoekschop voor Panathinaikos Athena in Athene.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Panathinaikos Athena mag een doeltrap nemen.
78'
In Athene krijgt APO Levadiakos FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Trainer Nikolaos Papadopoulos gebruikt zijn vierde wissel. Konstantinos Plegas wordt door Alfredo Antonio Mejia Escobar vervangen bij de uitploeg.
77'
APO Levadiakos FC heeft Fabricio Gabriel Pedrozo gewisseld. Jose Rafael Romo Perez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nikolaos Papadopoulos.
77'
Inworp APO Levadiakos FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.