90+5'
Scheidsrechter Angelos Evangelou kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Angelos Evangelou geeft Olympiakos Piraeus een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Kallithea FC Athén krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Angelos Evangelou in Piraeus.
90+1'
Scheidsrechter Angelos Evangelou geeft Olympiakos Piraeus een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kallithea FC Athén.
90'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89'
Hoekschop voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis. Giorgos Masouras neemt deze vanaf links.
88'
Roberts Uldrikis schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Piraeus.
86'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Angelos Evangelou een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Piraeus.
86'
Inworp voor Kallithea FC Athén ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Piraeus.
85'
Eerste gele kaart voor Andrei Motoc (Kallithea FC Athén) in Piraeus.
85'
Kallithea FC Athén krijgt van scheidsrechter Angelos Evangelou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Marko Stamenic (Olympiakos Piraeus) krijgt een eerste gele kaart.
84'
Wissel in Piraeus: Andreas Vasilogiannis vervangt Javier Magro Matilla bij Kallithea FC Athén.
84'
Bij Kallithea FC Athén komt Giannis Loukinas er in. Hij vervangt Thierry Rua Moutinho.
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Georgios Karaiskakis.
83'
Buitenspelpositie Kallithea FC Athén.
82'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
81'
Scheidsrechter Angelos Evangelou kent Kallithea FC Athén een inworp toe op de helft van Olympiakos Piraeus.
81'
Scheidsrechter Angelos Evangelou kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Piraeus.
79'
Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong via Roman Yaremchuk.
76'
Vergeefse doelpoging Giorgos Masouras (Olympiakos Piraeus).
75'
Inworp voor Olympiakos Piraeus op de helft van Kallithea FC Athén.
75'
Matej Hanousek vervangt Pyry Soiri bij de uitploeg.
74'
Olympiakos Piraeus schiet tussen de palen, maar Ayoub El Kaabi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
74'
Olympiakos Piraeus krijgt van scheidsrechter Angelos Evangelou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Olympiakos Piraeus in Piraeus.
73'
Doelpoging Kallithea FC Athén! Het schot van Roberts Uldrikis gaat niet tussen de palen in Piraeus.
72'
Arbiter Angelos Evangelou kent een vrije trap toe aan Kallithea FC Athén op de eigen helft.
71'
Inworp op de eigen helft voor Olympiakos Piraeus.
69'
De tweede wissel van Olympiakos Piraeus. Dani Garcia komt erin voor Giulian Biancone in Georgios Karaiskakis.
69'
Bij Olympiakos Piraeus komt Roman Yaremchuk er in. Hij vervangt Chiquinho.
69'
Olympiakos Piraeus brengt Giorgos Masouras in de plaats van Kristoffer Velde.
68'
In Georgios Karaiskakis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Kallithea FC Athén mag een doeltrap nemen.
67'
De poging van Rodinei (Olympiakos Piraeus) mist doel.
67'
Chiquinho neemt de door scheidsrechter Angelos Evangelou gegeven hoekschop voor Olympiakos Piraeus in Piraeus.
66'
Scheidsrechter Angelos Evangelou geeft een inworp aan Kallithea FC Athén op de eigen helft in Georgios Karaiskakis.
66'
Vrije trap in Georgios Karaiskakis. Op de helft van Kallithea FC Athén mag Olympiakos Piraeus een vrije trap nemen.