90+10'
Rode kaart in Heraklion! Aaron Leya Iseka (OFI Crete) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
90+10'
Twee keer geel en dus rood in Heraklion: Scheidsrechter Konstantinos Katoikos stuurt Quini vroegtijdig naar de kleedkamer. Atromitos Athinon moet nu met een man minder verder.
90+9'
In Heraklion krijgt Atromitos Athinon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+9'
De uitploeg vervangt Dimitrios Kaloskamis door Dimitrios Stavropoulos.
90+7'
Mansur krijgt een tweede gele kaart en Atromitos Athinon moet verder met een man minder.
90+7'
Scheidsrechter Konstantinos Katoikos kent een vrije trap toe aan OFI Crete op een gevaarlijke plek voor Atromitos Athinon.
90+7'
Felipe Gallegos (OFI Crete) krijgt een eerste gele kaart.
90+6'
Scheidsrechter Konstantinos Katoikos geeft Atromitos Athinon een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Scheidsrechter Konstantinos Katoikos fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Heraklion.
90+2'
Doelpunt! Dimitrios Kaloskamis maakt de gelijkmaker. 1-1!
90+2'
Inworp voor Atromitos Athinon op de helft van OFI Crete.
90+1'
Quini (Atromitos Athinon) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+1'
Nikolaos Marinakis (OFI Crete) krijgt geel van scheidsrechter Konstantinos Katoikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium en moet oppassen.
90'
Vrije trap in Theodoros Vardinogiannis Stadium. Op de helft van OFI Crete mag Atromitos Athinon een vrije trap nemen.
88'
De uitploeg incasseert geel op naam van Georgios Vrakas.
88'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
87'
Inworp voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
87'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor OFI Crete in Heraklion.
86'
Doelpoging Atromitos Athinon! Het schot van Nikolaos Athanasiou gaat niet tussen de palen in Heraklion.
85'
Scheidsrechter Konstantinos Katoikos geeft Atromitos Athinon een doeltrap.
85'
Poging met het hoofd van Jesus Jimenez Nunez (OFI Crete), maar hij mist het doel.
84'
Vergeefse doelpoging Denzel Jubitana (Atromitos Athinon) in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
83'
Atromitos Athinon brengt Dimitrios Kaloskamis in de plaats van Eder Gonzalez Tortella.
83'
De thuisploeg wisselt Zisis Karachalios voor Nikolaos Marinakis.
83'
De vijfde wissel van coach Traianos Dellas (OFI Crete) is een noodgedwongen wijziging. Titos Koutentakis vervangt de aangeslagen Giannis Apostolakis.
82'
Scheidsrechter Konstantinos Katoikos legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Giannis Apostolakis (OFI Crete) in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Heraklion.
80'
Scheidsrechter Konstantinos Katoikos geeft OFI Crete een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atromitos Athinon.
79'
Buitenspel van de uitploeg.
77'
Doeltrap voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
77'
De poging van Mansur (Atromitos Athinon) mist doel in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
77'
Inworp voor Atromitos Athinon in de buurt van het vijandige doel in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
75'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Konstantinos Katoikos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Heraklion.
75'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
74'
Carlitos neemt de door scheidsrechter Konstantinos Katoikos gegeven hoekschop voor Atromitos Athinon in Heraklion.
73'
Atromitos Athinon mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
72'
In Theodoros Vardinogiannis Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.