3 - 2Einde
90+5'
OFI Crete krijgt van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Monchu neemt de door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos gegeven hoekschop voor Aris Thessaloniki in Heraklion.
90+4'
Aris Thessaloniki krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos in Heraklion.
90+4'
Een schot van Alvaro Zamora (Aris Thessaloniki) gaat op de paal!
90+4'
Vrije trap voor Aris Thessaloniki op de helft van OFI Crete.
90+3'
OFI Crete krijgt een schietkans via Adrien Riera, maar scoort niet in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
90+3'
OFI Crete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos op de helft van Aris Thessaloniki.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor OFI Crete.
90+1'
Bij OFI Crete komt Adrien Riera er in. Hij vervangt Levan Shengelia.
90+1'
De thuisploeg vervangt Andrew Jung door Zisis Karachalios.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
90'
89'
Alvaro Zamora vervangt Jose Cifuentes bij de uitploeg.
88'
Via een door Loren Moron benutte strafschop verkleint Aris Thessaloniki de achterstand tot 3-2.
85'
Buitenspel Aris Thessaloniki.
82'
De voorzet kwam van Levan Shengelia.
82'
De thuisploeg zit op rozen als Eddie Salcedo de score uitbouwt naar 3-1 in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Heraklion.
80'
Kike Saverio mist het doel en scoort niet voor Aris Thessaloniki in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
79'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
Inworp voor OFI Crete op de helft van Aris Thessaloniki.
78'
OFI Crete heeft Giannis Apostolakis gewisseld. Titos Koutentakis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Traianos Dellas.
77'
Loren Moron gaat in het boekje van de scheidsrechter.
77'
In Heraklion krijgt OFI Crete op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Vanaf rechts mag Giannis Fetfatzidis een hoekschop nemen voor Aris Thessaloniki in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
76'
Vrije trap in Theodoros Vardinogiannis Stadium. Op de helft van OFI Crete mag Aris Thessaloniki een vrije trap nemen.
75'
Giannis Apostolakis (OFI Crete) krijgt geel.
75'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
74'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
73'
Aris Thessaloniki gebruikt de vierde wissel. Fran Velez vervangt Fabiano.
73'
OFI Crete brengt Eddie Salcedo in de plaats van Thiago Nuss.
73'
Trainer Traianos Dellas gebruikt zijn eerste wissel. Taxiarchis Fountas wordt door Marko Bakic vervangen bij de thuisploeg.
72'
Doeltrap voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
72'
In Heraklion kopt Fabiano (Aris Thessaloniki) de bal, maar mist doel.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Anastasios Sidiropoulos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Heraklion.
70'
Scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geeft een inworp aan OFI Crete op de eigen helft in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
69'
Theodoros Vardinogiannis Stadium ziet hoe Loren Moron op doel schiet, maar niet scoort voor Aris Thessaloniki.
68'
Scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geeft OFI Crete een vrije trap op de eigen helft.
68'
Doelpuntenmaker Loren Moron maakt er vanaf elf meter 2-1 van en verkleint hiermee de achterstand.
66'
Hoekschop voor Aris Thessaloniki in Theodoros Vardinogiannis Stadium. Monchu neemt deze vanaf links.