90+6'
Arbiter Dimitris Samoilis kent een vrije trap toe aan Volos NPS op de eigen helft.
90+6'
Kans voor Volos NPS in Panthessaliko! De kopbal van Nemanja Glavcic mist het doel.
90+6'
Doeltrap voor OFI Crete in Panthessaliko.
90+5'
Volos NPS mag een hoekschop nemen vanaf links via Jasin Assehnoun in Panthessaliko.
90+4'
Scheidsrechter Dimitris Samoilis geeft OFI Crete een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Inworp voor Volos NPS in Panthessaliko op de eigen helft.
90+3'
OFI Crete krijgt van scheidsrechter Dimitris Samoilis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Scheidsrechter Dimitris Samoilis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor OFI Crete in Volos.
90'
OFI Crete moet opletten als Volos NPS van scheidsrechter Dimitris Samoilis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Dimitris Samoilis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
89'
Inworp voor Volos NPS op de helft van OFI Crete.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
88'
OFI Crete mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Volos.
87'
Scheidsrechter Dimitris Samoilis geeft Volos NPS een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van OFI Crete.
86'
In Panthessaliko mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Inworp op de eigen helft voor Volos NPS.
85'
Vrije trap voor OFI Crete op de helft van Volos NPS.
84'
Arbiter Dimitris Samoilis kent een vrije trap toe aan OFI Crete op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Dimitris Samoilis geeft een gele kaart aan Ilias Chatzitheodoridis (OFI Crete).
83'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Dimitris Samoilis aan de thuisploeg.
82'
Doelpunt! Volos NPS brengt het verschil terug tot 1-3 via Junior Leandro Mendieta.
80'
Giannis Theodosoulakis vervangt Levan Shengelia bij de uitploeg.
80'
De vijfde wissel van OFI Crete. Nikolaos Marinakis komt erin voor Borja Gonzalez Tejada in Panthessaliko.
80'
Bij OFI Crete komt Adrien Riera er in. Hij vervangt Thiago Nuss.
80'
79'
78'
Inworp voor OFI Crete in Panthessaliko op de eigen helft.
77'
Volos NPS gebruikt de vijfde wissel. Pedro Conde vervangt Pavlos Correa.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. OFI Crete mag een doeltrap nemen.
77'
Doelpoging Volos NPS! Het schot van Omri Altman gaat niet tussen de palen.
76'
Volos NPS krijgt een schietkans via Omri Altman, maar scoort niet in Panthessaliko.
75'
Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Volos NPS mag OFI Crete een vrije trap nemen.
75'
74'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
74'
Scheidsrechter Dimitris Samoilis kent een vrije trap toe aan OFI Crete, te nemen op de helft van Volos NPS.
74'
OFI Crete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dimitris Samoilis op de helft van Volos NPS.