90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
90+4'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Kallithea FC Athén een doeltrap.
90+4'
De kopbal van Georgios Kornezos belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor PAS Lamia 1964.
90+3'
De uitploeg incasseert geel op naam van Javier Magro Matilla.
90+3'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor PAS Lamia 1964 in de buurt van het doel van Kallithea FC Athén.
90+3'
PAS Lamia 1964 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van Kallithea FC Athén.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lamia.
90+2'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent PAS Lamia 1964 een inworp toe op de helft van Kallithea FC Athén.
90+2'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan PAS Lamia 1964 op de eigen helft in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
90+1'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Kallithea FC Athén een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
PAS Lamia 1964 mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gustavo Martins Furtado dos Santos in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
90'
Inworp voor PAS Lamia 1964 ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lamia.
89'
Inworp PAS Lamia 1964. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Inworp voor Kallithea FC Athén op de helft van PAS Lamia 1964.
88'
Pyry Soiri blesseert zich bij Kallithea FC Athén, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Lamia.
87'
Gustavo Martins Furtado dos Santos mist het doel en scoort niet voor PAS Lamia 1964.
86'
Het schot van Mathieu Valbuena (Kallithea FC Athén) gaat op de paal in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
85'
De uitploeg vervangt Demethryus Maciel Areias Nascimento door Giannis Loukinas.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Kallithea FC Athén mag een doeltrap nemen.
85'
De poging van Angelo Henriquez (PAS Lamia 1964) mist doel in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
84'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAS Lamia 1964 in Lamia.
83'
De poging van Demethryus Maciel Areias Nascimento (Kallithea FC Athén) mist doel in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
83'
Vergeefse doelpoging Elia Giani (Kallithea FC Athén).
83'
Buitenspel PAS Lamia 1964.
81'
In Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
PAS Lamia 1964 gebruikt de vijfde wissel. Nikolaos Gkotzamanidis vervangt Simon Sandberg.
80'
Arbiter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan PAS Lamia 1964 op de eigen helft.
79'
Kallithea FC Athén krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou in Lamia.
79'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lamia.
78'
Inworp op de eigen helft voor PAS Lamia 1964.
77'
Kallithea FC Athén krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van PAS Lamia 1964.
77'
76'
Kallithea FC Athén moet opletten als PAS Lamia 1964 van scheidsrechter Anastasios Papapetrou een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Doeltrap voor Kallithea FC Athén in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
74'
Kallithea FC Athén krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.