90+6'
Gele kaart. Matej Hanousek (Kallithea FC Athén) gaat op de bon.
90+6'
Scheidsrechter Reinhard Buxbaum geeft een inworp aan Kallithea FC Athén op de eigen helft in Grigoris Lambrakis Stadium.
90+5'
Kallithea FC Athén krijgt een schietkans via Thierry Rua Moutinho, maar scoort niet in Grigoris Lambrakis Stadium.
90+4'
Panathinaikos Athena krijgt van scheidsrechter Reinhard Buxbaum op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pentalofos Kallithea.
90+2'
De voorzet kwam van Facundo Pellistri.
90+2'
Doelpunt! Tete maakt 2-2 gelijk in Pentalofos Kallithea.
90+2'
Giorgos Manthatis gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
Panathinaikos Athena mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Panathinaikos Athena krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Reinhard Buxbaum op de helft van Kallithea FC Athén.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Kallithea FC Athén mag een doeltrap nemen.
90'
Poging met het hoofd van Bart Schenkeveld (Panathinaikos Athena), maar hij mist het doel.
90'
Vrije trap voor Panathinaikos Athena op de helft van Kallithea FC Athén.
90'
Inworp voor Panathinaikos Athena in de buurt van het vijandige doel in Grigoris Lambrakis Stadium.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panathinaikos Athena in Pentalofos Kallithea.
88'
Inworp voor Kallithea FC Athén ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pentalofos Kallithea.
87'
Doeltrap voor Kallithea FC Athén in Grigoris Lambrakis Stadium.
86'
Kallithea FC Athén gebruikt de vijfde wissel. Wiktor Matyjewicz vervangt Roberts Uldrikis.
86'
Trainer Massimo Donati (Kallithea FC Athén) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Javier Magro Matilla door Georgios Moustakopoulos.
86'
Scheidsrechter Reinhard Buxbaum geeft Panathinaikos Athena een vrije trap op de eigen helft.
84'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
83'
Wissel in Pentalofos Kallithea: Andraz Sporar vervangt Adam Gnezda Cerin bij Panathinaikos Athena.
83'
Buitenspel Panathinaikos Athena.
80'
De assist kwam van Thierry Rua Moutinho.
80'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Mathieu Valbuena. Het staat 2-1 in Grigoris Lambrakis Stadium.
80'
Scheidsrechter Reinhard Buxbaum geeft Panathinaikos Athena een doeltrap.
80'
De poging van Thierry Rua Moutinho (Kallithea FC Athén) mist doel.
79'
Scheidsrechter Reinhard Buxbaum geeft Kallithea FC Athén een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panathinaikos Athena.
78'
Scheidsrechter Reinhard Buxbaum kent een vrije trap toe aan Panathinaikos Athena op een gevaarlijke plek voor Kallithea FC Athén.
76'
De eerste wissel van Kallithea FC Athén. Alessandro Mercati komt erin voor Samba Diba in Grigoris Lambrakis Stadium.
75'
74'
Inworp Kallithea FC Athén. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Vergeefse doelpoging Tasos Bakasetas (Panathinaikos Athena).
71'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Demethryus Maciel Areias Nascimento plaats maken voor Mathieu Valbuena.
71'
Kallithea FC Athén gebruikt de derde wissel. Giannis Tsivelekidis vervangt Triantafyllos Pasalidis.
70'
Scheidsrechter Reinhard Buxbaum geeft Kallithea FC Athén een doeltrap.
70'
De poging van Willian Arao (Panathinaikos Athena) mist doel in Grigoris Lambrakis Stadium.
70'
Schot op doel van Fotis Ioannidis. Maar zonder doelpunt voor Panathinaikos Athena als gevolg.
69'
69'
Panathinaikos Athena moet opletten als Kallithea FC Athén van scheidsrechter Reinhard Buxbaum een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.