90+7'
Scheidsrechter Vasilios Fotias geeft een inworp aan Volos NPS op de eigen helft in OPAP Arena.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor AEK Athene.
90+6'
Volos NPS krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Vasilios Fotias op de helft van AEK Athene.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. AEK Athene mag een doeltrap nemen.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in OPAP Arena.
90+3'
AEK Athene krijgt van scheidsrechter Vasilios Fotias op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Scheidsrechter Vasilios Fotias geeft AEK Athene een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Een doelpoging van Omri Altman (Volos NPS) in Athene mist scherpte.
90+1'
Scheidsrechter Vasilios Fotias geeft AEK Athene een doeltrap.
90'
Inworp Volos NPS. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Scheidsrechter Vasilios Fotias kent AEK Athene een inworp toe op de helft van Volos NPS.
89'
Trainer Matias Jesus Almeyda (AEK Athene) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Aboubakary Koita door Sotiris Tsiloulis.
88'
Vrije trap in OPAP Arena. Op de helft van Volos NPS mag AEK Athene een vrije trap nemen.
88'
Alexios Kalogeropoulos (Volos NPS) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87'
Scheidsrechter Vasilios Fotias kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Inworp voor Volos NPS in OPAP Arena op de eigen helft.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in OPAP Arena.
85'
AEK Athene schiet tussen de palen, maar Nordin Amrabat ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
84'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Vasilios Fotias.
83'
De thuisploeg vervangt Damian Szymanski door Jens Jonsson.
83'
Doeltrap voor AEK Athene in OPAP Arena.
83'
Doelpoging Volos NPS! Het schot van Omri Altman gaat niet tussen de palen.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Vasilios Fotias een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Athene.
79'
Buitenspel AEK Athene.
77'
Scheidsrechter Vasilios Fotias geeft een inworp aan AEK Athene op de eigen helft in OPAP Arena.
76'
76'
In OPAP Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Wissel in Athene: Roberto Pereyra vervangt Orbelin Pineda bij AEK Athene.
74'
Petros Mantalos vervangt Robert Ljubicic bij de thuisploeg.
74'
AEK Athene brengt Nordin Amrabat in de plaats van Niclas Eliasson.
74'
De uitploeg vervangt Junior Leandro Mendieta door Lucas Villafanez.
74'
Bij Volos NPS komt Pedro Conde er in. Hij vervangt Pavlos Correa.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor AEK Athene in Athene.
73'
Scheidsrechter Vasilios Fotias kent een vrije trap toe aan Volos NPS, te nemen op de helft van AEK Athene.
72'
71'
Vrije trap voor Volos NPS op de helft van AEK Athene.
71'
Inworp op de eigen helft voor Volos NPS.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Volos NPS mag een doeltrap nemen.
70'
Hoekschop voor AEK Athene in OPAP Arena. Aboubakary Koita neemt deze vanaf rechts.
69'
Volos NPS moet opletten als AEK Athene van scheidsrechter Vasilios Fotias een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.