1 - 1Einde
90+7'
Marseille had het betere van het spel, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.
90+7'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+7'
Balbezit: Marseille: 76%, Angers: 24%.
90+7'
Angers geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+5'
90+5'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Elye Wahi van Marseille Haris Belkebla liet struikelen
90+4'
Marseille probeert een kans te creëeren.
90+4'
Een doeltrap voor Angers.
90+3'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Himad Abdelli van Angers Geoffrey Kondogbia liet struikelen
90+2'
90+1'
90'
De vierde official geeft aan dat er 6 minuten bij worden geteld.
90'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Carlens Arcus van Angers Elye Wahi liet struikelen
90'
90'
Een doeltrap voor Marseille.
89'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Adrien Rabiot van Marseille Yassin Belkhdim liet struikelen
88'
Angers probeert een kans te creëeren.
88'
Michael Murillo verlaat het veld om door Amine Harit vervangen te worden bij een tactische wissel.
87'
86'
Marseille geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
86'
Florent Hanin heeft een lichte blessure en is vervangen door Jacques Ekomie.
86'
Farid El Melali verlaat het veld om door Yassin Belkhdim vervangen te worden bij een tactische wissel.
85'
84'
Jim Allevinah van Angers staat in buitenspelpositie.
84'
Marseille neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
84'
Yahia Fofana van Angers onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
83'
Mason Greenwood slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
83'
VAR-CONTROLE KLAAR - Er verandert niets aan het besluit na het checken van de VAR.
83'
VAR - STRAFSCHOP! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke strafschop voor Marseille.
83'
82'
82'
Ulisses Garcia verlaat het veld om door Lilian Brassier vervangen te worden bij een tactische wissel.
82'
Er doet zich een kans voor voor Pierre-Emile Højbjerg van Marseille, maar zijn kopbal gaat naast
82'
Jonathan Rowe van Marseille neemt een hoekschop van links.
80'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Jean Aholou van Angers Jonathan Rowe liet struikelen