1 - 3Einde
90+3'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent Vaasan Palloseura een inworp toe op de helft van HJK Helsinki.
90'
Doeltrap voor Vaasan Palloseura in Elisa Stadion.
90'
Alessandro Albanese neemt de door scheidsrechter Mohammad Al-Emara gegeven hoekschop voor HJK Helsinki in Vaasa.
88'
Vanaf rechts mag Lucas Lingman een hoekschop nemen voor HJK Helsinki in Elisa Stadion.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vaasa.
86'
Bij Vaasan Palloseura komt Antonio Almen er in. Hij vervangt Teemu Hytonen.
86'
Trainer Jussi Nuorela gebruikt zijn derde wissel. Antti-Ville Raisanen wordt door Samuel Lindeman vervangen bij de thuisploeg.
86'
Vaasan Palloseura krijgt van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Elisa Stadion ziet hoe HJK Helsinki de score uitbouwt via een benutte penalty van Lee Erwin: 1-3!
82'
HJK Helsinki krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara in Vaasa.
82'
Trainer Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Giorgos Kanellopoulos door Luke Plange.
81'
Lee Erwin schiet op doel maar scoort niet voor HJK Helsinki in Vaasa.
81'
HJK Helsinki mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Lucas Lingman in Elisa Stadion.
79'
In Elisa Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Inworp voor HJK Helsinki ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vaasa.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK Helsinki in Vaasa.
73'
Inworp Vaasan Palloseura. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vaasa.
72'
Doelpoging HJK Helsinki! Het schot van Lee Erwin gaat niet tussen de palen in Vaasa.
72'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent HJK Helsinki een inworp toe op de helft van Vaasan Palloseura.
71'
De vierde wissel van HJK Helsinki. Lee Erwin komt erin voor Kai Meriluoto in Elisa Stadion.
71'
Vrije trap in Elisa Stadion. Op de helft van Vaasan Palloseura mag HJK Helsinki een vrije trap nemen.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Vaasan Palloseura mag een doeltrap nemen.
66'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft HJK Helsinki een doeltrap.
66'
HJK Helsinki brengt Lucas Lingman in de plaats van Ozan Can Kokcu.
65'
Vaasan Palloseura gebruikt de tweede wissel. Joonas Vahtera vervangt Evgeni Bashkirov.
65'
Liam Moller vervangt Hassane Bande bij de uitploeg.
64'
Vaasan Palloseura moet opletten als HJK Helsinki van scheidsrechter Mohammad Al-Emara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
61'
61'
Hoekschop voor HJK Helsinki in Elisa Stadion. Alessandro Albanese neemt deze vanaf links.
61'
Gele kaart. Evgeni Bashkirov (Vaasan Palloseura) gaat op de bon.
60'
HJK Helsinki schiet tussen de palen, maar Alessandro Albanese ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Vaasa.
60'
In Vaasa krijgt HJK Helsinki op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59'
Vaasan Palloseura krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op de helft van HJK Helsinki.
58'
Inworp voor HJK Helsinki in Elisa Stadion op de eigen helft.
56'
55'
54'
Eerste gele kaart voor Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) in Vaasa.
54'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft Vaasan Palloseura een vrije trap op de eigen helft.