Johannes Kreidl (Kuopion Palloseura) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft FC Inter Turku een doeltrap.
90+2'
Hoekschop voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena. Arttu Heinonen neemt deze vanaf links.
90+1'
Inworp voor Kuopion Palloseura ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kuopio.
90+1'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft Kuopion Palloseura een vrije trap op de eigen helft.
90'
Arbiter Peiman Simani kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku op de eigen helft.
90'
FC Inter Turku moet opletten als Kuopion Palloseura van scheidsrechter Peiman Simani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Vanaf links mag Arttu Heinonen een hoekschop nemen voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena.
88'
Kuopion Palloseura in buitenspelpositie.
87'
Inworp op de eigen helft voor Kuopion Palloseura.
86'
Inworp op de eigen helft voor FC Inter Turku.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Kuopio.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kuopio.
84'
Gele kaart. Johannes Yli Kokko (FC Inter Turku) gaat op de bon.
83'
De vijfde wissel van FC Inter Turku. Thomas Lahdensuo komt erin voor Johannes Yli Kokko in Savon Sanomat Areena.
81'
Kuopion Palloseura mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Arttu Heinonen in Savon Sanomat Areena.
79'
Kuopion Palloseura gebruikt de derde wissel. Arttu Heinonen vervangt Axel Vidjeskog.
79'
Wissel in Kuopio: Lucas Rangel Nunes Goncalves vervangt Matias Siltanen bij Kuopion Palloseura.
78'
FC Inter Turku heeft Axel Kouame gewisseld. Joonas Kekarainen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vesa Vasara.
77'
Trainer Vesa Vasara gebruikt zijn derde wissel. Jean Botue wordt door Darren Smith vervangen bij de uitploeg.
77'
Inworp FC Inter Turku. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Inter Turku in Kuopio.
76'
Kuopion Palloseura mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Matias Siltanen in Savon Sanomat Areena.
75'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74'
Vrije trap in Savon Sanomat Areena. Op de helft van FC Inter Turku mag Kuopion Palloseura een vrije trap nemen.
70'
Inworp voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena op de eigen helft.
70'
FC Inter Turku krijgt van scheidsrechter Peiman Simani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
68'
Trainer Vesa Vasara (FC Inter Turku) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Matias Tamminen door Daniel Rokman.
68'
Bij FC Inter Turku komt Jussi Niska er in. Hij vervangt Christian Ouguehi.
68'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft een inworp aan FC Inter Turku op de eigen helft in Savon Sanomat Areena.
66'
Inworp voor FC Inter Turku op de helft van Kuopion Palloseura.
66'
Scheidsrechter Peiman Simani kent FC Inter Turku een inworp toe op de helft van Kuopion Palloseura.
65'
Inworp voor FC Inter Turku in de buurt van het vijandige doel in Savon Sanomat Areena.
65'
Kuopion Palloseura krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani op de helft van FC Inter Turku.
64'
Scheidsrechter Peiman Simani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63'
Scheidsrechter Peiman Simani fluit voor buitenspel van Kuopion Palloseura.
63'
Kuopion Palloseura krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani in Kuopio.
62'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Peiman Simani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kuopio.