Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tampere.
Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft AC Oulu een vrije trap op de eigen helft.
Inworp op de eigen helft voor AC Oulu.
90+2'
Otso Virtanen (Tampereen Ilves) krijgt een eerste gele kaart.
90+1'
Vrije trap in Tammela Stadium. Op de helft van AC Oulu mag Tampereen Ilves een vrije trap nemen.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Oliver Reitala een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tampere.
89'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tampere.
88'
In Tammela Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan Tampereen Ilves, te nemen op de helft van AC Oulu.
85'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tammela Stadium.
85'
In Tampere krijgt AC Oulu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Tampereen Ilves mag een hoekschop nemen vanaf links via Joona Veteli in Tammela Stadium.
84'
Hoekschop voor Tampereen Ilves in Tammela Stadium. Joona Veteli neemt deze vanaf links.
83'
Vanaf rechts mag Joona Veteli een hoekschop nemen voor Tampereen Ilves in Tammela Stadium.
83'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
83'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft Tampereen Ilves een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AC Oulu.
81'
Arbiter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan Tampereen Ilves op de eigen helft.
80'
Tammela Stadium ziet hoe Santeri Haarala op doel schiet, maar niet scoort voor Tampereen Ilves.
80'
Een doelpoging van Danny Barrow (AC Oulu) in Tampere mist scherpte.
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tammela Stadium.
78'
Anton Popovitch (Tampereen Ilves) krijgt geel van scheidsrechter Oliver Reitala in Tammela Stadium en moet oppassen.
78'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Tampereen Ilves in de buurt van het doel van AC Oulu.
77'
Joona Veteli neemt de door scheidsrechter Oliver Reitala gegeven hoekschop voor Tampereen Ilves in Tampere.
76'
Tampereen Ilves is weer compleet nu Ricardo Araujo weer terug het veld in mag.
76'
Wissel in Tampere: Noel Hasa vervangt Oiva Jukkola bij Tampereen Ilves.
76'
Trainer Joonas Rantanen (Tampereen Ilves) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ricardo Araujo door Matias Kivikko.
75'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ricardo Araujo (Tampereen Ilves).
75'
Tampereen Ilves krijgt van scheidsrechter Oliver Reitala op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
De uitploeg incasseert geel op naam van Julius Korkko.
74'
Gele kaart in Tampere: Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) gaat op de bon bij scheidsrechter Oliver Reitala.
74'
AC Oulu krijgt van scheidsrechter Oliver Reitala op eigen helft een vrije trap toegewezen.