90+5'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft HJK Helsinki een doeltrap.
90+3'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft HJK Helsinki een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Inter Turku in Helsinki.
89'
Scheidsrechter Peiman Simani kent HJK Helsinki een inworp toe op de helft van FC Inter Turku.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. HJK Helsinki mag een doeltrap nemen.
87'
Een doelpoging van Jean Botue (FC Inter Turku) in Helsinki mist scherpte.
87'
Jean Botue mist het doel en scoort niet voor FC Inter Turku.
82'
De thuisploeg vervangt Daniel O'Shaughnessy door Michael Boamah.
82'
De vierde wissel van HJK Helsinki. Noah Pallas komt erin voor Liam Moller in Helsinki Football Stadium.
79'
FC Inter Turku krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani in Helsinki.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Helsinki.
78'
De poging van Liam Moller (HJK Helsinki) mist doel.
77'
Vrije trap in Helsinki Football Stadium. Op de helft van FC Inter Turku mag HJK Helsinki een vrije trap nemen.
77'
Trainer Vesa Vasara (FC Inter Turku) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jussi Niska door Christian Ouguehi.
77'
Wissel in Helsinki: Thomas Lahdensuo vervangt Djoully Nzoko bij FC Inter Turku.
75'
Inworp voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium op de eigen helft.
75'
De derde wissel van HJK Helsinki. Diogo Tomas komt erin voor Kevor Palumets in Helsinki Football Stadium.
74'
Inworp HJK Helsinki. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Het voorbereidende werk werd verricht door Lee Erwin.
71'
Het staat 1-0 in Helsinki Football Stadium! Aapo Halme zet de thuisploeg op voorsprong.
71'
Vanaf rechts mag Lucas Lingman een hoekschop nemen voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium.
69'
69'
De scherpte ontbreekt bij Daniel Rokman (FC Inter Turku). Zijn poging mist doel in Helsinki.
69'
Inworp voor FC Inter Turku in de buurt van het vijandige doel in Helsinki Football Stadium.
67'
Jean Botue vervangt Darren Smith bij de uitploeg.
67'
FC Inter Turku gebruikt de eerste wissel. Daniel Rokman vervangt Matias Tamminen.
64'
Doeltrap voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium.
61'
60'
Trainer Toni Korkeakunnas gebruikt zijn tweede wissel. Ozan Can Kokcu wordt door Lucas Lingman vervangen bij de thuisploeg.
59'
Hoekschop voor FC Inter Turku in Helsinki Football Stadium. Florian Krebs neemt deze vanaf rechts.
56'
55'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Aapo Halme.
55'
In Helsinki krijgt FC Inter Turku op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Inter Turku mag een doeltrap nemen.
53'
De scherpte ontbreekt bij Ozan Can Kokcu (HJK Helsinki). Zijn poging mist doel.
52'
Inworp voor HJK Helsinki op de helft van FC Inter Turku.
51'
FC Inter Turku krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani op de helft van HJK Helsinki.