0 - 0Einde
90+4'
Inworp voor Vaasan Palloseura in Lahti Stadium op de eigen helft.
90+4'
Inworp Vaasan Palloseura. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vaasan Palloseura in Lahti.
90+1'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
De derde wissel van Vaasan Palloseura. Samu Alanko komt erin voor Alfie Cicale in Lahti Stadium.
90'
Inworp voor Vaasan Palloseura ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lahti.
90'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft Vaasan Palloseura een vrije trap op de eigen helft.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Lahti.
87'
FC Lahti krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oliver Reitala op de helft van Vaasan Palloseura.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Oliver Reitala een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lahti.
86'
Inworp op de eigen helft voor FC Lahti.
85'
Bij FC Lahti komt Marius Konkkola er in. Hij vervangt Samuel Pasanen.
85'
Arbiter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan Vaasan Palloseura op de eigen helft.
83'
FC Lahti krijgt van scheidsrechter Oliver Reitala op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
In Lahti Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
82'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een gele kaart aan Samuel Pasanen (FC Lahti).
81'
Inworp voor Vaasan Palloseura op de helft van FC Lahti.
78'
Inworp voor Vaasan Palloseura in de buurt van het vijandige doel in Lahti Stadium.
78'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft Vaasan Palloseura een doeltrap.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Lahti mag een doeltrap nemen.
76'
De thuisploeg wisselt Riku Selander voor Otso Koskinen.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Lahti.
73'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een inworp aan FC Lahti op de eigen helft in Lahti Stadium.
69'
Vaasan Palloseura brengt Samuel Lindeman in de plaats van Joonas Vahtera.
68'
Doeltrap voor Vaasan Palloseura in Lahti Stadium.
68'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
67'
De uitploeg incasseert geel op naam van Miika Niemi.
67'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Lahti in de buurt van het doel van Vaasan Palloseura.
66'
De bal is over de achterlijn geweest. Vaasan Palloseura mag een doeltrap nemen.
66'
Kans voor FC Lahti in Lahti Stadium! De kopbal van Michael Steven Lopez mist het doel.
65'
65'
Michael Steven Lopez schiet op doel maar scoort niet voor FC Lahti in Lahti.
64'
63'
Wissel in Lahti: Teemu Hytonen vervangt Roni Hudd bij Vaasan Palloseura.
61'
Emmanuel Ogude (Vaasan Palloseura) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
61'
In Lahti krijgt Vaasan Palloseura op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59'
Vaasan Palloseura moet opletten als FC Lahti van scheidsrechter Oliver Reitala een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.