In Valkeakoski krijgt FC Lahti op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Haka Valkeakoski mag een doeltrap nemen.
90+4'
90+3'
Arbiter Ville Nevalainen kent een vrije trap toe aan FC Haka Valkeakoski op de eigen helft.
90'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Lahti in de buurt van het doel van FC Haka Valkeakoski.
90'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft FC Lahti een vrije trap op de eigen helft.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Tehtaan kenttä.
89'
Gele kaart. Hassan Ndam (FC Haka Valkeakoski) gaat op de bon.
89'
Een speler van FC Lahti staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ville Nevalainen teruggefloten.
88'
FC Haka Valkeakoski krijgt van scheidsrechter Ville Nevalainen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
FC Lahti krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ville Nevalainen op de helft van FC Haka Valkeakoski.
85'
Michael Steven Lopez (FC Lahti) krijgt een eerste gele kaart.
85'
Vrije trap in Tehtaan kenttä. Op de helft van FC Lahti mag FC Haka Valkeakoski een vrije trap nemen.
85'
Trainer Andy Smith gebruikt zijn derde wissel. Arlind Sejdiu wordt door Marko Bacanin vervangen bij de thuisploeg.
84'
Doeltrap voor FC Lahti in Tehtaan kenttä.
82'
Vrije trap voor FC Haka Valkeakoski op de helft van FC Lahti.
79'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft FC Haka Valkeakoski een doeltrap.
78'
Inworp op de eigen helft voor FC Lahti.
76'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76'
FC Haka Valkeakoski krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ville Nevalainen op de helft van FC Lahti.
74'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski op de helft van FC Lahti.
74'
Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä.
73'
Inworp voor FC Lahti ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valkeakoski.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valkeakoski.
72'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Arlind Sejdiu.
71'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft een gele kaart aan Eemeli Virta (FC Lahti).
70'
De tweede wissel van FC Haka Valkeakoski. Imani Lanquedoc komt erin voor Elias Mastokangas in Tehtaan kenttä.
69'
68'
Schot op doel van Anthony Olusanya. Maar zonder doelpunt voor FC Haka Valkeakoski als gevolg.
67'
67'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Benjamin Reemst.
67'
Vrije trap voor FC Lahti op de helft van FC Haka Valkeakoski.
66'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Valkeakoski.
66'
FC Haka Valkeakoski brengt Benjamin Reemst in de plaats van Tuure Siira.
64'
De uitploeg wisselt Samuel Pasanen voor Eemeli Virta.
64'
Trainer Ricardo Duarte (FC Lahti) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Osku Maukonen door David Mikhail.
63'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski in de buurt van het vijandige doel in Tehtaan kenttä.
58'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ville Nevalainen aan de thuisploeg.