1 - 1Einde
90+7'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh geeft Ekenas Idrottsforening een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Amir Hajizadeh aan de uitploeg.
90+6'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh geeft Seinajoen JK een doeltrap.
90+5'
Inworp voor Ekenas Idrottsforening in Ekenas Centrumplan op de eigen helft.
90+5'
Vrije trap voor Ekenas Idrottsforening op de helft van Seinajoen JK.
90+4'
Doeltrap voor Seinajoen JK in Ekenas Centrumplan.
90+3'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ekenas Centrumplan.
90+2'
90+2'
Ekenas Idrottsforening krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Amir Hajizadeh in Raseborg.
89'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Joel Lehtonen.
89'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
In Ekenas Centrumplan ziet het publiek dat Ramilson Almeida (Ekenas Idrottsforening) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
88'
Seinajoen JK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Amir Hajizadeh in Raseborg.
88'
Ramilson Almeida blesseert zich bij Ekenas Idrottsforening, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Ekenas Centrumplan.
86'
Inworp Ekenas Idrottsforening. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Raseborg.
84'
Inworp voor Seinajoen JK in Ekenas Centrumplan op de eigen helft.
84'
De vierde wissel van Ekenas Idrottsforening. Salomo Ojala komt erin voor Tiemoko Fofana in Ekenas Centrumplan.
84'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ekenas Centrumplan.
82'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Fallou Ndiaye.
80'
Seinajoen JK heeft Otto Kemppainen gewisseld. Eetu Mommo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Stevie Grieve.
79'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh geeft Ekenas Idrottsforening een doeltrap.
79'
Vrije trap in Ekenas Centrumplan. Op de helft van Ekenas Idrottsforening mag Seinajoen JK een vrije trap nemen.
77'
Inworp voor Seinajoen JK op de helft van Ekenas Idrottsforening.
76'
In Raseborg krijgt Seinajoen JK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Buitenspel Ekenas Idrottsforening.
75'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh kent een vrije trap toe aan Ekenas Idrottsforening, te nemen op de helft van Seinajoen JK.
74'
Seinajoen JK gebruikt de derde wissel. Jeremiah Streng vervangt Markus Arsalo.
74'
De uitploeg wisselt Lewis Strapp voor Fallou Ndiaye.
74'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh geeft een inworp aan Seinajoen JK op de eigen helft in Ekenas Centrumplan.
73'
Arbiter Amir Hajizadeh kent een vrije trap toe aan Ekenas Idrottsforening op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Amir Hajizadeh geeft Seinajoen JK een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ekenas Idrottsforening.
72'
Inworp op de eigen helft voor Ekenas Idrottsforening.
72'
Inworp voor Seinajoen JK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Raseborg.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Amir Hajizadeh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Raseborg.
70'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Amir Hajizadeh.