Inworp voor AC Oulu in Raatti Stadion op de eigen helft.
90+4'
Marko Bacanin vervangt Anthony Olusanya bij de uitploeg.
90+3'
Inworp AC Oulu. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Inworp voor AC Oulu op de helft van FC Haka Valkeakoski.
90+2'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Oulu.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Haka Valkeakoski mag een doeltrap nemen.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Oulu.
88'
Eerste gele kaart voor Benjamin Reemst (FC Haka Valkeakoski) in Oulu.
88'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Juhani Karstila aan de thuisploeg.
88'
Buitenspel van de uitploeg.
87'
Scheidsrechter Juhani Karstila geeft FC Haka Valkeakoski een doeltrap.
87'
Doelpoging AC Oulu! Het schot van Julius Korkko gaat niet tussen de palen.
85'
In Raatti Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
AC Oulu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juhani Karstila op de helft van FC Haka Valkeakoski.
83'
Wissel in Oulu: Oliver Whyte vervangt Evangelos Patoulidis bij FC Haka Valkeakoski.
83'
Inworp op de eigen helft voor FC Haka Valkeakoski.
82'
Scheidsrechter Juhani Karstila kent FC Haka Valkeakoski een inworp toe op de helft van AC Oulu.
82'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski op de helft van AC Oulu.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Oulu.
79'
AC Oulu mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Inworp voor AC Oulu in de buurt van het vijandige doel in Raatti Stadion.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Oulu.
77'
Scheidsrechter Juhani Karstila fluit voor buitenspel van AC Oulu.
77'
76'
75'
Scheidsrechter Juhani Karstila geeft FC Haka Valkeakoski een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AC Oulu.
75'
In Raatti Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Scheidsrechter Juhani Karstila geeft AC Oulu een vrije trap op de eigen helft.
74'
FC Haka Valkeakoski krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juhani Karstila op de helft van AC Oulu.
73'
FC Haka Valkeakoski krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juhani Karstila in Oulu.
73'
De uitploeg vervangt Arlind Sejdiu door Elias Mastokangas.
73'
Trainer Andy Smith gebruikt zijn eerste wissel. Tuure Siira wordt door Benjamin Reemst vervangen bij de uitploeg.
72'
Scheidsrechter Juhani Karstila geeft een inworp aan FC Haka Valkeakoski op de eigen helft in Raatti Stadion.
72'
Scheidsrechter Juhani Karstila kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
70'
Jake Dunwoody (AC Oulu) krijgt een eerste gele kaart.
70'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Juhani Karstila een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Oulu.