90+5'
Vanaf rechts mag Roope Pyyskanen een hoekschop nemen voor IF Gnistan in Mustapekka Areena.
90+4'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Lahti mag een doeltrap nemen.
90+3'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+2'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft FC Lahti een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van IF Gnistan.
90+1'
Doeltrap voor FC Lahti in Mustapekka Areena.
90+1'
Buitenspel FC Lahti.
89'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft FC Lahti een doeltrap.
89'
IF Gnistan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Benjamin Tatar in Mustapekka Areena.
87'
IF Gnistan moet opletten als FC Lahti van scheidsrechter Mohammad Al-Emara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
IF Gnistan krijgt van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
In Helsinki krijgt FC Lahti op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
De uitploeg vervangt Eemeli Virta door Otso Koskinen.
83'
Inworp voor IF Gnistan in de buurt van het vijandige doel in Mustapekka Areena.
81'
81'
Benjamin Tatar mist het doel en scoort niet voor IF Gnistan in Mustapekka Areena.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. IF Gnistan mag een doeltrap nemen.
80'
Pablo Andrade (FC Lahti) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
79'
Inworp op de eigen helft voor IF Gnistan.
78'
Inworp FC Lahti. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
77'
FC Lahti krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara in Helsinki.
77'
Hannes Woivalin vervangt Gabriel Europaeus bij de thuisploeg.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Helsinki.
76'
Doelpoging IF Gnistan! Het schot van Benjamin Tatar gaat niet tussen de palen.
76'
75'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Mohammad Al-Emara een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Helsinki.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Helsinki.
74'
Benjamin Tatar neemt de door scheidsrechter Mohammad Al-Emara gegeven hoekschop voor IF Gnistan in Helsinki.
72'
De derde wissel van FC Lahti. Benjamin Mulahalilovic komt erin voor Tommi Jantti in Mustapekka Areena.
72'
Wissel in Helsinki: Dylan Fox vervangt Topias Inkinen bij FC Lahti.
72'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent FC Lahti een inworp toe op de helft van IF Gnistan.
71'
71'
Riku Selander (FC Lahti) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Helsinki.
69'
Het spel ligt even stil: Riku Selander (FC Lahti) is geblesseerd.
69'
IF Gnistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara in Helsinki.
69'
IF Gnistan heeft Saku Heiskanen gewisseld. Kasperi Liikonen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jussi Leppalahti.