90+4'
Scheidsrechter Ville Nevalainen kent AC Oulu een inworp toe op de helft van IFK Mariehamn.
90+3'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft AC Oulu een doeltrap.
90+3'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Inworp voor IFK Mariehamn ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Oulu.
90+3'
Wissel in Oulu: Leo Andersson vervangt Adam Larsson bij IFK Mariehamn.
90+2'
Hoekschop voor IFK Mariehamn in Raatti Stadion. Matias Petteri Ojala neemt deze vanaf rechts.
90+2'
Raatti Stadion ziet hoe Muhamed Tehe Olawale op doel schiet, maar niet scoort voor IFK Mariehamn.
90'
In Oulu krijgt AC Oulu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Matias Petteri Ojala (IFK Mariehamn) krijgt een eerste gele kaart.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Oulu.
89'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft AC Oulu een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van IFK Mariehamn.
88'
Arbiter Ville Nevalainen kent een vrije trap toe aan IFK Mariehamn op de eigen helft.
87'
IFK Mariehamn moet opletten als AC Oulu van scheidsrechter Ville Nevalainen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
In Raatti Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft een inworp aan AC Oulu op de eigen helft in Raatti Stadion.
85'
Inworp AC Oulu. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft IFK Mariehamn een vrije trap op de eigen helft.
84'
Niklas Jokelainen neemt de door scheidsrechter Ville Nevalainen gegeven hoekschop voor AC Oulu in Oulu.
83'
In Raatti Stadion ziet het publiek dat Matias Riikonen (IFK Mariehamn) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
83'
Matias Riikonen blesseert zich bij IFK Mariehamn, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Raatti Stadion.
82'
82'
AC Oulu schiet tussen de palen, maar Ashley Coffey ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
81'
Arbiter Ville Nevalainen kent een vrije trap toe aan AC Oulu op de eigen helft.
81'
IFK Mariehamn heeft Hugo Alexandre Santos Cardoso gewisseld. Muhamed Tehe Olawale neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gary Williams.
81'
Trainer Gary Williams (IFK Mariehamn) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jiri Nissinen door Kalle Wallius.
81'
Trainer Gary Williams gebruikt zijn tweede wissel. Sebastian Dahlstrom wordt door Matias Petteri Ojala vervangen bij de uitploeg.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Oulu.
80'
De scherpte ontbreekt bij Yassin Daoussi (AC Oulu). Zijn poging mist doel.
80'
AC Oulu mag een hoekschop nemen vanaf links via Jake Dunwoody in Raatti Stadion.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor AC Oulu in Oulu.
78'
De derde wissel van AC Oulu. Santeri Silander komt erin voor Simon Bengtsson in Raatti Stadion.
78'
De thuisploeg wisselt Samuli Holtta voor Julius Paananen.
77'
Inworp voor AC Oulu in Raatti Stadion op de eigen helft.
76'
Doeltrap voor AC Oulu in Raatti Stadion.
75'
Vrije trap in Raatti Stadion. Op de helft van AC Oulu mag IFK Mariehamn een vrije trap nemen.
74'
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Oulu.
72'
AC Oulu krijgt van scheidsrechter Ville Nevalainen op eigen helft een vrije trap toegewezen.