0 - 1Einde
90+4'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft een inworp aan Kuopion Palloseura op de eigen helft in OmaSP Stadion.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Seinajoen JK.
90+3'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan Kuopion Palloseura op een gevaarlijke plek voor Seinajoen JK.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Kuopion Palloseura mag een doeltrap nemen.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Seinäjoki.
87'
Trainer Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Axel Vidjeskog door Seth Saarinen.
87'
Inworp Seinajoen JK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Arbiter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan Kuopion Palloseura op de eigen helft.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Dennis Antamo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Seinäjoki.
85'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft een gele kaart aan Gabriel Oksanen (Seinajoen JK).
83'
83'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Seinäjoki.
79'
Pyry Petteri Hannola neemt de door scheidsrechter Dennis Antamo gegeven hoekschop voor Seinajoen JK in Seinäjoki.
78'
De vierde wissel van Seinajoen JK. Jeremiah Streng komt erin voor Valentin Gasc in OmaSP Stadion.
78'
Seinajoen JK heeft Lewis Strapp gewisseld. Gabriel Oksanen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Stevie Grieve.
77'
72'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft Kuopion Palloseura een vrije trap op de eigen helft.
71'
Kristopher da Graca gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
71'
Trainer Jani Honkavaara gebruikt zijn tweede wissel. Lucas Rangel Nunes Goncalves wordt door Ousmane Diawara vervangen bij de uitploeg.
70'
Kelvin Pires (Seinajoen JK) krijgt geel van scheidsrechter Dennis Antamo in OmaSP Stadion en moet oppassen.
69'
Doelpunt! Petteri Pennanen bezorgt Kuopion Palloseura een 0-1 voorsprong.
69'
Hoekschop voor Kuopion Palloseura in OmaSP Stadion. Arttu Heinonen neemt deze vanaf rechts.
68'
De thuisploeg wisselt Lauri Laine voor Rasmus Karjalainen.
67'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Dennis Antamo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Seinäjoki.
67'
Gele kaart in Seinäjoki: Valentin Gasc (Seinajoen JK) gaat op de bon bij scheidsrechter Dennis Antamo.
66'
Lucas Rangel Nunes Goncalves (Kuopion Palloseura) krijgt geel.
66'
Scheidsrechter Dennis Antamo fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Seinäjoki.
65'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in OmaSP Stadion.
64'
Inworp voor Kuopion Palloseura op de helft van Seinajoen JK.
63'
In OmaSP Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63'
Vrije trap voor Kuopion Palloseura op de helft van Seinajoen JK.
62'
In Seinäjoki krijgt Seinajoen JK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62'
Inworp voor Kuopion Palloseura ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Seinäjoki.
61'
Inworp voor Kuopion Palloseura in de buurt van het vijandige doel in OmaSP Stadion.
61'
Seinajoen JK gebruikt de eerste wissel. Kasper Paananen vervangt Eetu Mommo.
60'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft Kuopion Palloseura een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Seinajoen JK.
59'
In Seinäjoki krijgt Kuopion Palloseura op de eigen helft een vrije trap te nemen.