3 - 1Einde
90+2'
Vaasan Palloseura krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani in Kuopio.
90+1'
Inworp voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft Vaasan Palloseura een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kuopion Palloseura.
88'
Vaasan Palloseura krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani op de helft van Kuopion Palloseura.
86'
De vijfde wissel van Kuopion Palloseura. Seth Saarinen komt erin voor Saku Savolainen in Savon Sanomat Areena.
86'
Kuopion Palloseura heeft Clinton Antwi gewisseld. Jerry Voutilainen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jani Honkavaara.
81'
Bij Vaasan Palloseura komt Akon Kuek er in. Hij vervangt Samuel Lindeman.
81'
Trainer Jussi Nuorela gebruikt zijn vierde wissel. Antti-Ville Raisanen wordt door Miika Niemi vervangen bij de uitploeg.
80'
De assist kwam van Saku Savolainen.
80'
De thuisploeg zit op rozen als Lucas Rangel Nunes Goncalves de score uitbouwt naar 3-1 in Savon Sanomat Areena.
77'
De derde wissel van Kuopion Palloseura. Otto Ruoppi komt erin voor Petteri Pennanen in Savon Sanomat Areena.
77'
De thuisploeg vervangt Axel Vidjeskog door Arttu Heinonen.
74'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
72'
Scheidsrechter Peiman Simani kent Kuopion Palloseura een inworp toe op de helft van Vaasan Palloseura.
68'
Inworp Vaasan Palloseura. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Wissel in Kuopio: Antonio Almen vervangt Juho Hyvarinen bij Vaasan Palloseura.
67'
De thuisploeg wisselt Ousmane Diawara voor Lucas Rangel Nunes Goncalves.
67'
Vaasan Palloseura heeft Teemu Hytonen gewisseld. Luka Benjamin Smyth neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jussi Nuorela.
67'
Trainer Jussi Nuorela (Vaasan Palloseura) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Emmanuel Ogude door Kalle Multanen.
66'
Inworp voor Kuopion Palloseura op de helft van Vaasan Palloseura.
64'
63'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Kuopio.
62'
Scheidsrechter Peiman Simani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61'
Inworp voor Kuopion Palloseura ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kuopio.
60'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft Vaasan Palloseura een doeltrap.
58'
Goal! Samu Alanko scoort voor Vaasan Palloseura en maakt er 2-1 van.
58'
Vaasan Palloseura mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Samu Alanko in Savon Sanomat Areena.
55'
Eigen doelpunt in Savon Sanomat Areena! Ousmane Diawara werkt de bal achter zijn eigen doelman en zorgt zo voor de 2-0 van Kuopion Palloseura.
54'
Inworp op de eigen helft voor Vaasan Palloseura.
53'
Kuopion Palloseura mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
52'
In Savon Sanomat Areena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50'
Axel Vidjeskog lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Kuopion Palloseura.
49'
Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) raakt geblesseerd in Kuopio. Scheidsrechter Peiman Simani legt de wedstrijd even stil.
49'
In Savon Sanomat Areena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Savon Sanomat Areena.