3 - 2Einde
90+5'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft FC Haka Valkeakoski een doeltrap.
90+5'
In Tammela Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Inworp voor Tampereen Ilves in de buurt van het vijandige doel in Tammela Stadium.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Tampereen Ilves mag een doeltrap nemen.
90+4'
Doelpoging FC Haka Valkeakoski! Het schot van Nikolas Talo gaat niet tussen de palen.
90+3'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan FC Haka Valkeakoski, te nemen op de helft van Tampereen Ilves.
90+3'
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Isaac Atanga (Tampereen Ilves). Zijn poging mist doel.
90+2'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan Tampereen Ilves op een gevaarlijke plek voor FC Haka Valkeakoski.
90+1'
Haymenn Bah-Traore (FC Haka Valkeakoski) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
90+1'
FC Haka Valkeakoski moet uitkijken als Tampereen Ilves een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Tammela Stadium.
89'
Inworp FC Haka Valkeakoski. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Inworp op de eigen helft voor FC Haka Valkeakoski.
87'
Treffer in Tammela Stadium! Tampereen Ilves maakt er 3-2 van. Isaac Atanga is de doelpuntenmaker.
87'
Anton Popovitch neemt de door scheidsrechter Oliver Reitala gegeven hoekschop voor Tampereen Ilves in Tampere.
85'
Guilherme Pereira Sebastiao de Morais (FC Haka Valkeakoski) is weer terug binnen de lijnen.
85'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft Tampereen Ilves een vrije trap op de eigen helft.
85'
Isaac Atanga vervangt Oiva Jukkola bij de thuisploeg.
84'
Hoekschop voor Tampereen Ilves in Tammela Stadium. Joona Veteli neemt deze vanaf rechts.
83'
Guilherme Pereira Sebastiao de Morais raakt geblesseerd bij FC Haka Valkeakoski en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Haka Valkeakoski mag een doeltrap nemen.
81'
De vierde wissel van FC Haka Valkeakoski. Oskari Sallinen komt erin voor Benjamin Reemst in Tammela Stadium.
81'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Tampereen Ilves in de buurt van het doel van FC Haka Valkeakoski.
80'
Inworp voor Tampereen Ilves ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tampere.
80'
Benjamin Reemst (FC Haka Valkeakoski) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
79'
Arbiter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan Tampereen Ilves op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent Tampereen Ilves een inworp toe op de helft van FC Haka Valkeakoski.
77'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski in Tammela Stadium op de eigen helft.
76'
Anton Popovitch deed het voorbereidende werk.
76'
Doelpunt! Adeleke Akinola Akinyemi maakt de gelijkmaker. 2-2!
76'
76'
FC Haka Valkeakoski heeft Ryan Mahuta gewisseld. Nikolas Talo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Andy Smith.
76'
Trainer Joonas Rantanen gebruikt zijn tweede wissel. Marius Soderback wordt door Danila Bulgakov vervangen bij de thuisploeg.
75'
Inworp voor Tampereen Ilves op de helft van FC Haka Valkeakoski.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Tampere.
74'
Gele kaart. Anton Lepola (FC Haka Valkeakoski) gaat op de bon.
73'
Wissel in Tampere: Elias Mastokangas vervangt Evangelos Patoulidis bij FC Haka Valkeakoski.
73'
Trainer Andy Smith (FC Haka Valkeakoski) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Arlind Sejdiu door Imani Lanquedoc.
73'
Gele kaart in Tampere: Haymenn Bah-Traore (FC Haka Valkeakoski) gaat op de bon bij scheidsrechter Oliver Reitala.
73'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Oliver Reitala aan de thuisploeg.