2 - 2Einde
90+4'
HJK Helsinki moet opletten als Seinajoen JK van scheidsrechter Joona Manninen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Inworp voor Seinajoen JK in Helsinki Football Stadium op de eigen helft.
90+4'
In Helsinki Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK Helsinki in Helsinki.
90+2'
De assist kwam van Kelvin Pires.
90+2'
Doelpunt! Jaime Jose Moreno Ciorciari maakt 2-2 gelijk in Helsinki.
90+1'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Inworp voor HJK Helsinki in de buurt van het vijandige doel in Helsinki Football Stadium.
90'
Bij HJK Helsinki komt Michael Boamah er in. Hij vervangt Lucas Lingman.
90'
89'
De bal is over de achterlijn geweest. HJK Helsinki mag een doeltrap nemen.
88'
Doeltrap voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium.
87'
Inworp voor Seinajoen JK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Helsinki.
86'
HJK Helsinki brengt Aapo Halme in de plaats van Daniel O'Shaughnessy.
85'
Scheidsrechter Joona Manninen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
83'
Seinajoen JK gebruikt de tweede wissel. Jeremiah Streng vervangt Valentin Gasc.
82'
Gele kaart. Lee Erwin (HJK Helsinki) gaat op de bon.
82'
Scheidsrechter Joona Manninen kent een vrije trap toe aan Seinajoen JK op een gevaarlijke plek voor HJK Helsinki.
81'
Inworp op de eigen helft voor Seinajoen JK.
80'
79'
Hoekschop voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium. Lucas Lingman neemt deze vanaf rechts.
78'
Seinajoen JK heeft Kasper Paananen gewisseld. Eetu Mommo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Stevie Grieve.
78'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Helsinki Football Stadium.
77'
Scheidsrechter Joona Manninen kent Seinajoen JK een inworp toe op de helft van HJK Helsinki.
76'
In Helsinki krijgt Seinajoen JK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74'
Trainer Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Ozan Can Kokcu door Roni Hudd.
74'
Kai Meriluoto vervangt Luke Plange bij de thuisploeg.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Helsinki.
73'
Buitenspel Seinajoen JK. Scheidsrechter Joona Manninen fluit de uitploeg terug in Helsinki Football Stadium.
71'
Scheidsrechter Joona Manninen toont Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) de gele kaart.
71'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Joona Manninen aan de uitploeg.
70'
Scheidsrechter Joona Manninen geeft HJK Helsinki een doeltrap.
68'
De voorzet kwam van Lee Erwin.
68'
Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong via Kevor Palumets.
67'
Scheidsrechter Joona Manninen geeft HJK Helsinki een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Seinajoen JK.
67'
Lucas Lingman neemt de door scheidsrechter Joona Manninen gegeven hoekschop voor HJK Helsinki in Helsinki.
65'
Arbiter Joona Manninen kent een vrije trap toe aan HJK Helsinki op de eigen helft.
63'
63'
Seinajoen JK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joona Manninen in Helsinki.