2 - 1Einde
90+5'
Spanje weet de beslissende treffer te maken in de blessuretijd van de wedstrijd!
90+5'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+5'
Balbezit: Spanje: 63%, Engeland: 37%.
90+5'
Vandaag is het aantal aanwezigen 65600.
90+5'
Mikel Merino van Spanje gaat wat ver en trekt aan Marc Guehi
90+4'
Bukayo Saka van Engeland begaat een overtreding door Marc Cucurella te ellebogen.
90+3'
Aymeric Laporte van Spanje onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+3'
Dani Olmo van Spanje gaat wat ver en trekt aan Marc Guehi
90+3'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Nico Williams van Spanje Cole Palmer liet struikelen
90+2'
Marc Guehi wint een luchtduel van Mikel Merino.
90+1'
Ollie Watkins maakt een grove overtreding op een tegenspeler en belandt in het scheidsrechtersboekje.
90+1'
Gevaarlijke overtreding door Ollie Watkins van Engeland. Nacho Fernandez incasseerde.
90+1'
Een doeltrap voor Engeland.
90+1'
Spanje geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+1'
Engeland geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90'
Een doeltrap voor Spanje.
90'
Er doet zich een kans voor voor Declan Rice van Engeland, maar zijn kopbal gaat naast
90'
Dani Olmo blockt met succes een schot.
90'
Marc Guehi van Engeland kopt op het doel maar zijn schot wordt geblokkeerd.
90'
Unai Simón maakt een cruciale redding!
90'
Declan Rice kopt op doel, maar Unai Simón kan 'm pakken
90'
Cole Palmer van Engeland neemt een hoekschop van links.
90'
89'
Lamine Yamal verlaat het veld om door Mikel Merino vervangen te worden bij een tactische wissel.
89'
Phil Foden verlaat het veld om door Ivan Toney vervangen te worden bij een tactische wissel.
89'
Nacho Fernandez haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
89'
Jude Bellingham creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
88'
GELDIG DOELPUNT! - Na een grondige check van de situatie beslist de scheidsrechter dat het doelpunt van Spanje staat.
87'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor Spanje.
86'
Mikel Oyarzabal gaf de sleutelpass voor het doelpunt!
86'
[speler1] wist te scoren vanuit een makkelijke positie.
86'
De assist voor het doelpunt is van Marc Cucurella.
86'
G O O O A A A L - Mikel Oyarzabal scoort met de rechtervoet!
86'
De voorzet door Marc Cucurella van Spanje bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
86'
86'
Jordan Pickford komt uit en weet de bal te pakken
86'
Spanje probeert een kans te creëeren.
85'
John Stones van Engeland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
85'
Lamine Yamal slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.