Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Balbezit: West Ham United: 32%, Manchester City: 68%.
90+6'
Vladimir Coufal van West Ham United neemt een korte hoekschop van rechts.
90+6'
Crysencio Summerville van West Ham United ziet zijn poging op de paal terechtkomen, nadat de keeper 'm pareerde.
90+6'
West Ham United met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+5'
Goede poging op doel van Erling Haaland, maar de keeper redt
90+5'
Ilkay Gündogan creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+5'
Manchester City begint een tegenaanval.
90+5'
Ruben Dias haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+5'
De voorzet door Aaron Wan-Bissaka van West Ham United bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+5'
Matheus Nunes blockt met succes een schot.
90+5'
Een schot van Mohammed Kudus wordt geblokkeerd.
90+5'
West Ham United probeert een kans te creëeren.
90+4'
Manchester City probeert een kans te creëeren.
90+4'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Vladimir Coufal van West Ham United Ilkay Gündogan liet struikelen
90+3'
Rico Lewis haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+3'
West Ham United neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+3'
90+2'
Manchester City heeft het balbezit.
90+1'
Gele kaart voor Manuel Akanji.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 5 minuten bij worden geteld.
90+1'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Manuel Akanji van Manchester City Lucas Paqueta liet struikelen
90+1'
Lucas Paqueta zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+1'
Manchester City neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90'
90'
Lukasz Fabianski van West Ham United onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90'
89'
Guido Rodriguez is bestraft voor het duwen van Matheus Nunes.
89'
Vladimir Coufal wint een luchtduel van Ilkay Gündogan.
89'
Manchester City geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
88'
West Ham United geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
88'
De aanvoerder geeft zijn band aan een teamgenoot, want zelf verlaat hij het veld.
88'
Kevin De Bruyne verlaat het veld om door Nathan Aké vervangen te worden bij een tactische wissel.
88'
Josko Gvardiol verlaat het veld om door Kyle Walker vervangen te worden bij een tactische wissel.
87'
Mohammed Kudus van West Ham United begaat een overtreding op Josko Gvardiol, maar de scheidsrechter laat het gewoon doorgaan!
87'
Mateo Kovačić zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
86'
West Ham United heeft het balbezit.
86'
Jarrod Bowen verlaat het veld om door Crysencio Summerville vervangen te worden bij een tactische wissel.
85'
Het derde doelpunt voor Erling Haaland. Hij mag de wedstrijdbal mee naar huis nemen na deze geweldige hattrick.