90+7'
Chelsea zal de toeschouwers niet erg overtuigd hebben vandaag, maar ze wonnen de wedstrijd wel.
90+7'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+7'
Balbezit: AFC Bournemouth: 33%, Chelsea: 67%.
90+6'
De scheidsrechter toont aan Antoine Semenyo een gele kaart voor onsportief gedrag.
90+6'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Enes Ünal van AFC Bournemouth Marc Cucurella liet struikelen
90+6'
Enes Ünal kopt op doel, maar Robert Sanchez kan 'm pakken
90+6'
De voorzet door Philip Billing van AFC Bournemouth bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+6'
Enes Ünal schiet van buiten het strafschopgebied, maar Robert Sanchez heeft alles onder controle
90+5'
AFC Bournemouth met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+5'
Balbezit: AFC Bournemouth: 32%, Chelsea: 68%.
90+5'
Robert Sanchez van Chelsea onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+5'
Philip Billing slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+4'
Levi Colwill haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+4'
90+4'
Wesley Fofana zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+3'
Chelsea met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+3'
Chelsea geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+2'
AFC Bournemouth neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+1'
De scheidsrechter toont aan Joao Felix een gele kaart voor onsportief gedrag.
90+1'
Joao Felix van Chelsea gaat wat ver en trekt aan Alex Scott
90+1'
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 6 minuten bij worden geteld.
90'
Milos Kerkez van AFC Bournemouth gaat wat ver en trekt aan Joao Felix
90'
Balbezit: AFC Bournemouth: 31%, Chelsea: 69%.
90'
90'
Levi Colwill blockt met succes een schot.
89'
Een schot van Antoine Semenyo wordt geblokkeerd.
89'
Enes Ünal creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
89'
89'
Robert Sanchez komt uit en weet de bal te pakken
89'
87'
De scheidsrechter toont aan Renato Veiga een gele kaart voor onsportief gedrag.
86'
Chelsea weet de beslissende treffer te maken in de blessuretijd van de wedstrijd!
86'
De assist voor het doelpunt is van Jadon Sancho.
86'
G O O O A A A L - Christopher Nkunku scoort met de rechtervoet!
86'
Jadon Sancho creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
86'
86'
Chelsea probeert een kans te creëeren.
85'
84'
Tosin Adarabioyo van Chelsea onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.