Geweldige pot van Tiago Tomas vandaag! De trainer en de fans zullen enorm blij met hem zijn!
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Vandaag is het aantal aanwezigen 24630.
90+7'
Een doeltrap voor Wolfsburg.
90+7'
Koji Miyoshi slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+6'
Yannick Gerhardt haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+6'
Bochum met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+6'
Bochum heeft het balbezit.
90+5'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Koji Miyoshi van Bochum Joakim Mæhle liet struikelen
90+5'
Een speler van Bochum geeft een lange inworp in het strafschopgebied van de tegenstander.
90+5'
Balbezit: Bochum: 57%, Wolfsburg: 43%.
90+4'
Mohamed Amoura verlaat het veld om door Joakim Mæhle vervangen te worden bij een tactische wissel.
90+4'
Denis Vavro haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+4'
Bochum probeert een kans te creëeren.
90+4'
90+3'
Het spel is hervat.
90+2'
Konstantinos Koulierakis ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
90+2'
Aliou Balde ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
90+2'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90+2'
Lukas Daschner slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 5 minuten bij worden geteld.
90+1'
Sebastiaan Bornauw blockt met succes een schot.
90+1'
Een schot van Koji Miyoshi wordt geblokkeerd.
90+1'
90'
90'
89'
[speler1] wist te scoren vanuit een makkelijke positie.
88'
G O O O A A A L - Jonas Wind reageert als eerste op de afvallende bal en scoort met links!
88'
PEN
MIS - Jonas Wind neemt de strafschop, maar de doelman houdt 'm eruit.
88'
Myron Boadu verlaat het veld om door Koji Miyoshi vervangen te worden bij een tactische wissel.
88'
Ivan Ordets verlaat het veld om door Aliou Balde vervangen te worden bij een tactische wissel.
87'
Na een controle bij de VAR verandert de scheidsrechter zijn beslissing en geeft 'ie een strafschop aan Wolfsburg!
85'
VAR - STRAFSCHOP! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke strafschop voor Wolfsburg.
85'
84'
Mohamed Amoura ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
84'
83'
PENALTY - Ibrahima Sissoko van Bochum incasseert een strafschop voor gevaarlijk spel tegen Mohamed Amoura.
83'
Ibrahima Sissoko haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
82'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Ibrahima Sissoko van Bochum Patrick Wimmer liet struikelen