90+5'
RB Leipzig had het betere van het spel, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.
90+5'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+5'
Balbezit: RB Leipzig: 70%, Union Berlin: 30%.
90+5'
Aljoscha Kemlein van Union Berlin probeert te scoren van buiten het strafschopgebied, maar het schot gaat rakelings langs het doel.
90+5'
Yussuf Poulsen van RB Leipzig onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+5'
Yorbe Vertessen slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+4'
Christoph Baumgartner haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+4'
De voorzet door Kevin Vogt van Union Berlin bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+4'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Xavi Simons van RB Leipzig Woo-Yeong Jeong liet struikelen
90+3'
Lukas Klostermann haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+3'
Castello Lukeba maakt zich schuldig aan een verdedigingsfout.
90+2'
RB Leipzig neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+2'
Frederik Roennow maakt een cruciale redding!
90+2'
David Raum schiet op doel uit een vrije trap, maar Frederik Roennow heeft alles onder controle
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90+1'
Rani Khedira van Union Berlin gaat wat ver en trekt aan Xavi Simons
90'
Een doeltrap voor RB Leipzig.
90'
Castello Lukeba zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90'
Balbezit: RB Leipzig: 69%, Union Berlin: 31%.
90'
Aljoscha Kemlein wint een luchtduel van Yussuf Poulsen.
90'
Christoph Baumgartner wint een luchtduel van Jordan Pefok.
89'
Union Berlin geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
89'
Kevin Vogt haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
89'
Een schot van Janik Haberer wordt geblokkeerd.
89'
Lukas Klostermann blockt met succes een schot.
89'
Een schot van Woo-Yeong Jeong wordt geblokkeerd.
89'
Yorbe Vertessen creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
88'
Union Berlin met een potentieel gevaarlijke aanval.
88'
Een doeltrap voor Union Berlin.
88'
Kevin Kampl verlaat het veld om door Yussuf Poulsen vervangen te worden bij een tactische wissel.
88'
Lutsharel Geertruida verlaat het veld om door El Chadaille Bitshiabu vervangen te worden bij een tactische wissel.
87'
86'
Vandaag is het aantal aanwezigen 45000.
86'
Jordan Pefok van Union Berlin onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.