90+9'
Na een geweldige tweede helft kwam RB Leipzig terug in de wedstrijd en won het zelfs!
90+9'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+9'
Vandaag is het aantal aanwezigen 29615.
90+9'
Balbezit: Bayer Leverkusen: 56%, RB Leipzig: 44%.
90+8'
Granit Xhaka zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+8'
Antonio Nusa haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+8'
Alejandro Grimaldo van Bayer Leverkusen neemt een hoekschop van links.
90+8'
Lukas Klostermann blockt met succes een schot.
90+8'
Een schot van Nathan Tella wordt geblokkeerd.
90+8'
Alejandro Grimaldo creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+7'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Antonio Nusa van RB Leipzig Amine Adli liet struikelen
90+7'
[speler1] wist te scoren vanuit een makkelijke positie.
90+7'
RB Leipzig neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+6'
Jonathan Tah haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+6'
Yussuf Poulsen zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+6'
Yussuf Poulsen wint een luchtduel van Piero Hincapie.
90+5'
Florian Wirtz kopt op doel, maar Peter Gulacsi kan 'm pakken
90+5'
De voorzet door Alejandro Grimaldo van Bayer Leverkusen bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+5'
Balbezit: Bayer Leverkusen: 54%, RB Leipzig: 46%.
90+5'
El Chadaille Bitshiabu haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+4'
Arthur zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+4'
RB Leipzig geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+3'
Een doeltrap voor RB Leipzig.
90+3'
Er doet zich een kans voor voor Amine Adli van Bayer Leverkusen, maar zijn kopbal gaat naast
90+3'
90+3'
Aleix García van Bayer Leverkusen neemt een korte hoekschop van rechts.
90+3'
Castello Lukeba van RB Leipzig onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+2'
90+2'
90+2'
Peter Gulacsi van RB Leipzig onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+2'
Alejandro Grimaldo slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.