1 - 1Agg: 1 - 1PEN: 5 - 6Einde
PEN
Jherson Steven Mosquera Castro mist een strafschop voor Independiente Medellín in Estadio Atanasio Girardot.
PEN
Een uitgelezen kans voor Independiente Medellín. Pablo Lima Gualco faalt echter vanaf elf meter.
PEN
Carlos Roberto Izquierdoz (Atletico Lanus) faalt vanaf de penaltystip.
PEN
Pijnlijk! Jherson Steven Mosquera Castro (Independiente Medellín) mist.
PEN
Marcelino Moreno scoort voor Atletico Lanus.
PEN
Jimer Esteban Fory Mejia (Independiente Medellín) scoort.
PEN
Felipe Pena Biafore is trefzeker vanaf elf meter voor Atletico Lanus.
PEN
Jose Manuel Aja Livchich (Independiente Medellín) faalt niet.
PEN
Julio Cesar Soler scoort voor Atletico Lanus.
PEN
Pablo Lima Gualco (Independiente Medellín) maakt zich op voor zijn poging vanaf elf meter.
PEN
De volgende penalty is voor Atletico Lanus: Eduardo Toto Salvio.
PEN
Francisco Chaverra (Independiente Medellín) maakt zich klaar voor zijn penalty.
PEN
Carlos Roberto Izquierdoz scoort zijn strafschop voor Atletico Lanus.
PEN
Leyser Chaverra Renteria (Independiente Medellín) faalt niet.
PEN
Walter Ariel Bou (Atletico Lanus) scoort.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
90+4'
Scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez geeft een gele kaart aan Marcelino Moreno (Atletico Lanus).
90+4'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Medellin.
90+4'
Inworp Atletico Lanus. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
De thuisploeg vervangt Jose Manuel Aja Livchich door Fainer Torijano Cano.
90+1'
In Estadio Atanasio Girardot mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Inworp voor Atletico Lanus op de helft van Independiente Medellín.
89'
Atletico Lanus krijgt van scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Medellín in Medellin.
85'
Trainer Ricardo Alberto Zielinski (Atletico Lanus) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ramiro Carrera door Jonathan Torres.
84'
Gele kaart. Brayan Leon Muniz (Independiente Medellín) gaat op de bon.
83'
Pablo Lima Gualco vervangt Homer Enrique Martinez Yepez bij de thuisploeg.
83'
Inworp op de eigen helft voor Atletico Lanus.
82'
Doeltrap voor Independiente Medellín in Estadio Atanasio Girardot.
77'
Independiente Medellín mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Felipe Pena Biafore (Atletico Lanus) krijgt geel.
74'
Atletico Lanus brengt Gonzalo German Perez Corbalan in de plaats van Nery Dominguez.
73'
Scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez geeft Atletico Lanus een doeltrap.
72'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Atanasio Girardot.
71'
Inworp voor Independiente Medellín in Estadio Atanasio Girardot op de eigen helft.
71'
Scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van Atletico Lanus.
70'
Atletico Lanus moet opletten als Independiente Medellín van scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
Scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez geeft een inworp aan Atletico Lanus op de eigen helft in Estadio Atanasio Girardot.
69'
Scheidsrechter Alexis Adrian Herrera Hernandez geeft Atletico Lanus een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Medellín.