90+5'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista aan de uitploeg.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Blooming.
90+1'
Scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista geeft Blooming een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
In Estadio Ramon Tahuichi Aguilera mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp op de eigen helft voor Palmaflor.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santa Cruz de la Sierra.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santa Cruz de la Sierra.
82'
Bij Palmaflor komt Miyhel Ortiz er in. Hij vervangt Luis Carlos Rodriguez Cujuy.
80'
De voorzet kwam van Juan Carlos Arce.
80'
Doelpunt! Leonardo Berteli Fenga breidt de voorsprong uit. Blooming leidt met 6-0.
79'
Doeltrap voor Blooming in Estadio Ramon Tahuichi Aguilera.
79'
Doelpoging Palmaflor! Het schot van Rai Pablo Lima Martinez gaat niet tussen de palen.
79'
Inworp voor Palmaflor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santa Cruz de la Sierra.
78'
Inworp voor Palmaflor op de helft van Blooming.
78'
Richet Gómez vervangt Arquimedes Figuera bij de thuisploeg.
78'
De thuisploeg wisselt Rafael Allan Mollercke voor Leonardo Berteli Fenga.
77'
In Estadio Ramon Tahuichi Aguilera mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Palmaflor krijgt een schietkans via Fernando David Luna, maar scoort niet.
75'
Inworp voor Blooming in Estadio Ramon Tahuichi Aguilera op de eigen helft.
73'
Palmaflor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista op de helft van Blooming.
72'
Scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista geeft Blooming een doeltrap.
72'
Een doelpoging van Luis Vargas (Palmaflor) mist scherpte.
71'
De thuisploeg vervangt Gaston Rodriguez Maeso door Juan Carlos Arce.
71'
Cesar Alejandro Menacho Claros vervangt Jose Luis Sinisterra bij de thuisploeg.
70'
Jaime Enrique Villamil Cortez (Blooming) krijgt geel.
70'
Scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista kent een vrije trap toe aan Palmaflor op een gevaarlijke plek voor Blooming.
69'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Ramon Tahuichi Aguilera.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Blooming mag een doeltrap nemen.
68'
Palmaflor krijgt van scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santa Cruz de la Sierra.
67'
De kopbal van Gilbert Alvarez (Palmaflor) mist het doel van de tegenstander.
66'
Bij Palmaflor komt Ricardo Ivan Origuela er in. Hij vervangt Ramon David Coronel Gomez.
66'
De uitploeg vervangt Arturo Mina door Ronny Montero.
66'
Palmaflor brengt Rai Pablo Lima Martinez in de plaats van Juan Sergio Adrian Rodriguez.
66'
Palmaflor gebruikt de eerste wissel. Fernando David Luna vervangt Jonathan Canete.
64'
Scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista geeft een inworp aan Palmaflor op de eigen helft in Estadio Ramon Tahuichi Aguilera.
62'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Palmaflor in de buurt van het doel van Blooming.
61'
60'
Palmaflor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Augusto Bergelio Aragon Bautista.