90+4'
Scheidsrechter Joel Alarcon geeft een inworp aan Academia Puerto Cabello op de eigen helft in Estadio Manuel Murillo Toro.
90+4'
Deportes Tolima schiet tussen de palen, maar Juan David Rios Henao ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+2'
Doeltrap voor Academia Puerto Cabello in Estadio Manuel Murillo Toro.
90+2'
De scherpte ontbreekt bij Junior Hernandez (Deportes Tolima). Zijn poging mist doel in Ibague.
90+2'
Vanaf Rechts mag Eduardo Jose Sosa Vega een hoekschop nemen voor Deportes Tolima in Estadio Manuel Murillo Toro.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joel Alarcon een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ibague.
90'
Inworp voor Deportes Tolima ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ibague.
89'
Inworp voor Deportes Tolima in de buurt van het vijandige doel in Estadio Manuel Murillo Toro.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Ibague.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Ibague.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ibague.
83'
Scheidsrechter Joel Alarcon geeft Deportes Tolima een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Academia Puerto Cabello.
82'
Gabriel Monjes vervangt Luifer Enrique Hernandez Quintero bij de uitploeg.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Manuel Murillo Toro.
81'
Inworp op de eigen helft voor Deportes Tolima.
79'
Deportes Tolima krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joel Alarcon op de helft van Academia Puerto Cabello.
78'
Scheidsrechter Joel Alarcon geeft Deportes Tolima een doeltrap.
77'
Inworp voor Academia Puerto Cabello op de helft van Deportes Tolima.
76'
Scheidsrechter Joel Alarcon kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76'
Vrije trap in Estadio Manuel Murillo Toro. Op de helft van Deportes Tolima mag Academia Puerto Cabello een vrije trap nemen.
75'
Inworp Deportes Tolima. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Manuel Murillo Toro.
74'
Inworp voor Academia Puerto Cabello in Estadio Manuel Murillo Toro op de eigen helft.
73'
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Academia Puerto Cabello in Ibague.
71'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ibague.
71'
Academia Puerto Cabello mag een hoekschop nemen vanaf Links via Gerardo Padron in Estadio Manuel Murillo Toro.
71'
Wissel in Ibague: Juan David Carabali Bravo vervangt Diego Fernando Herazo Moreno bij Deportes Tolima.
71'
De thuisploeg wisselt Jeison Lucumi voor Kevin Andres Perez Perez.
69'
Academia Puerto Cabello krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joel Alarcon in Ibague.
69'
Gerardo Padron neemt de door scheidsrechter Joel Alarcon gegeven hoekschop voor Academia Puerto Cabello in Ibague.
68'
Wissel in Ibague: Jesus Roberto Sanchez Castillo vervangt Richard Jose Figueroa Aviles bij Academia Puerto Cabello.
67'
Vergeefse doelpoging Eduardo Jose Sosa Vega (Deportes Tolima).
67'
Deportes Tolima brengt Eduardo Jose Sosa Vega in de plaats van Yeison Estiven Guzman Gomez.
66'
Deportes Tolima heeft Juan Pablo Nieto Salazar gewisseld. Carlos Andres Esparragoza Perez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Juan Cruz Real.
66'
Arbiter Joel Alarcon kent een vrije trap toe aan Academia Puerto Cabello op de eigen helft.
65'
In Ibague krijgt Deportes Tolima op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64'
Deportes Tolima moet opletten als Academia Puerto Cabello van scheidsrechter Joel Alarcon een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63'
Scheidsrechter Joel Alarcon kent Academia Puerto Cabello een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.