90'
Scheidsrechter Yael Falcon Perez kent Academia Puerto Cabello een inworp toe op de helft van Club Nacional de Football.
90'
Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft een inworp aan Club Nacional de Football op de eigen helft in Estadio Gran Parque Central.
90'
Inworp op de eigen helft voor Academia Puerto Cabello.
89'
Het voorbereidende werk werd verricht door Diego Martin Zabala Morales.
89'
Club Nacional de Football bouwt zijn voorsprong in Montevideo uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Gonzalo Rodrigo Carneiro Mendez.
88'
Inworp voor Academia Puerto Cabello in Estadio Gran Parque Central op de eigen helft.
88'
Club Nacional de Football krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Eerste gele kaart voor Federico Bravo (Academia Puerto Cabello) in Montevideo.
86'
Vrije trap voor Club Nacional de Football op de helft van Academia Puerto Cabello.
85'
In Estadio Gran Parque Central mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Club Nacional de Football krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez in Montevideo.
83'
Vrije trap in Estadio Gran Parque Central. Op de helft van Club Nacional de Football mag Academia Puerto Cabello een vrije trap nemen.
83'
Doeltrap voor Club Nacional de Football in Estadio Gran Parque Central.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Gran Parque Central.
81'
Academia Puerto Cabello krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yael Falcon Perez op de helft van Club Nacional de Football.
80'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Academia Puerto Cabello in de buurt van het doel van Club Nacional de Football.
80'
In Estadio Gran Parque Central mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Academia Puerto Cabello op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Yael Falcon Perez geeft Club Nacional de Football een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Academia Puerto Cabello.
77'
De uitploeg wisselt Jesus Natividad Yendis Gomez voor Stevy Okitokandjo.
77'
Wissel in Montevideo: Junior Cedeno vervangt Luifer Enrique Hernandez Quintero bij Academia Puerto Cabello.
77'
Trainer Alvaro Recoba (Club Nacional de Football) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Diego Fabian Polenta Museti door Mateo Antoni Pavon.
76'
Coach Alvaro Recoba (Club Nacional de Football) moet ingrijpen en brengt Renzo Sanchez Veiga voor de geblesseerde Jeremia Recoba.
75'
Jeremia Recoba raakt geblesseerd bij Club Nacional de Football en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Academia Puerto Cabello in Montevideo.
75'
De poging van Jeremia Recoba (Club Nacional de Football) mist doel in Estadio Gran Parque Central.
73'
Vergeefse doelpoging Gonzalo Rodrigo Carneiro Mendez (Club Nacional de Football) in Estadio Gran Parque Central.
72'
Arbiter Yael Falcon Perez kent een vrije trap toe aan Club Nacional de Football op de eigen helft.
70'
Inworp voor Academia Puerto Cabello op de helft van Club Nacional de Football.
69'
Club Nacional de Football brengt Diego Martin Zabala Morales in de plaats van Mauricio Pereyra.
69'
67'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Academia Puerto Cabello mag een doeltrap nemen.
66'
Williams Jose Lugo Ladera vervangt Michael O'Neal Covea Uzcategui bij de uitploeg.
66'
Academia Puerto Cabello gebruikt de tweede wissel. Antonio Madreluis Romero Urquiola vervangt Miku Fedor.
65'
Academia Puerto Cabello krijgt van scheidsrechter Yael Falcon Perez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64'
Osinachi Christian Ebere schiet op doel maar scoort niet voor Club Nacional de Football in Montevideo.
62'
In Montevideo krijgt Academia Puerto Cabello op de eigen helft een vrije trap te nemen.