Scheidsrechter Cristian Garay geeft Club Aurora een doeltrap.
Doelpunt! Didi Torrico Camacho maakt 1-1 gelijk in Cochabamba.
90+6'
Inworp voor Club Aurora in de buurt van het vijandige doel in Felix Capriles.
90+6'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Felix Capriles.
90+5'
Scheidsrechter Cristian Garay kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Arbiter Cristian Garay kent een vrije trap toe aan Botafogo op de eigen helft.
90+3'
Gele kaart in Cochabamba: Matheus Nascimento (Botafogo) gaat op de bon bij scheidsrechter Cristian Garay.
90+2'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft Botafogo een doeltrap.
90+2'
Club Aurora krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cristian Garay in Cochabamba.
90+1'
Inworp voor Club Aurora ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cochabamba.
89'
Inworp op de eigen helft voor Botafogo.
88'
Inworp Botafogo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
85'
Inworp voor Botafogo in Felix Capriles op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft een inworp aan Botafogo op de eigen helft in Felix Capriles.
82'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft een gele kaart aan Roberto Fernandez (Botafogo).
82'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cochabamba.
81'
De tweede wissel van Club Aurora. Mauricio Cabral Rivero komt erin voor Ramiro Daniel Ballivian in Felix Capriles.
80'
Bij Botafogo komt Matheus Nascimento er in. Hij vervangt Janderson de Carvalho Costa.
80'
Inworp voor Botafogo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cochabamba.
79'
Club Aurora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cristian Garay op de helft van Botafogo.
77'
Scheidsrechter Cristian Garay kent een vrije trap toe aan Club Aurora, te nemen op de helft van Botafogo.
76'
In Felix Capriles mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cochabamba.
76'
Doeltrap voor Club Aurora in Felix Capriles.
75'
Botafogo heeft Jose Antonio dos Santos Junior gewisseld. Mateo Ponte Costa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Tiago Retzlaff Nunes.
75'
De uitploeg vervangt Carlos Eduardo door Tche Tche.
74'
Scheidsrechter Cristian Garay toont Luis Barboza (Club Aurora) de gele kaart.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Cristian Garay een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cochabamba.
72'
In Cochabamba krijgt Botafogo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
Roberto Fernandez kan weer verder bij Botafogo.
70'
Het spel ligt even stil: Roberto Fernandez (Botafogo) is geblesseerd.
69'
In Felix Capriles mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Vanaf links mag Jair Torrico Camacho een hoekschop nemen voor Club Aurora in Felix Capriles.
65'
Jair Torrico Camacho schiet op doel maar scoort niet voor Club Aurora in Cochabamba.
64'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Felix Capriles.
64'
63'
Scheidsrechter Cristian Garay kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.