91'
De wedstrijd is afgelopen na de penaltyreeks.
91'
PEN
OP DE LAT! - Alphonso Davies van Canada neemt de strafschop, maar hij raakt de dwarsligger.
91'
PEN
G O O O A A A L - Luis Suárez benut de strafschop met rechts! Dayne St. Clair was nog heel dichtbij!
91'
PEN
G O O O A A A L - Mathieu Choiniere benut de strafschop met rechts! Sergio Rochet was nog heel dichtbij!
91'
PEN
G O O O A A A L - Giorgian De Arrascaeta scoort een penalty met rechts door het midden! Dayne St. Clair dook naar links!
91'
PEN
HE MIST! - Ismael Kone van Canada neemt de pingel, maar Sergio Rochet stopt 'm!
91'
PEN
G O O O A A A L - Rodrigo Bentancur benut de strafschop met rechts! Dayne St. Clair had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
91'
PEN
G O O O A A A L - Moise Bombito benut de strafschop met rechts! Sergio Rochet had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
91'
De scheidsrechter toont aan Dayne St. Clair een gele kaart voor onsportief gedrag.
91'
PEN
G O O O A A A L - Federico Valverde benut de strafschop met rechts! Dayne St. Clair was nog heel dichtbij!
91'
PEN
G O O O A A A L - Jonathan David benut de strafschop met rechts! Sergio Rochet had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
91'
De strafschoppenreeks begint.
91'
Wij wachten op de strafschoppenreeks.
90+6'
Canada probeert een kans te creëeren.
90+5'
Dayne St. Clair komt uit en weet de bal te pakken
90+5'
Sergio Rochet van Uruguay onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+5'
Balbezit: Canada: 50%, Uruguay: 50%.
90+4'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Rodrigo Bentancur van Uruguay Jonathan David liet struikelen
90+3'
GELIJKMAKER! Het is ze gelukt in de laaatste minuut! Krijgen we hier nog een mega-ontknoping?
90+2'
[speler1] wist te scoren vanuit een makkelijke positie.
90+2'
Giorgian De Arrascaeta gaf de sleutelpass voor het doelpunt!
90+2'
De assist voor het doelpunt is van José María Giménez.
90+2'
G O O O A A A L - Luis Suárez van Uruguay tikt de bal erin met links. Makkelijk afronden voor Luis Suárez
90+2'
José María Giménez creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+2'
Uruguay probeert een kans te creëeren.
90+2'
Derek Cornelius haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+2'
Dayne St. Clair maakt een cruciale redding!
90+2'
Goede poging op doel van Luis Suárez, maar de keeper redt
90+2'
90+2'
90+1'
Moise Bombito van Canada onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 5 minuten bij worden geteld.
90+1'
Nahitan Nandez haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+1'
Richie Laryea van Canada onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.