90+4'
Doeltrap voor Omonia Nicosia in GSP Stadium.
90+3'
Arbiter Sander van der Eijk kent een vrije trap toe aan Omonia Nicosia op de eigen helft.
90'
Andronikos Kakoullis legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-0!
89'
Scheidsrechter Sander van der Eijk kent Omonia Nicosia een inworp toe op de helft van Vikingur Reykjavik.
86'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Saidou Alioum Moubarak. 3-0!
85'
Inworp op de eigen helft voor Vikingur Reykjavik.
85'
Vrije trap in GSP Stadium. Op de helft van Vikingur Reykjavik mag Omonia Nicosia een vrije trap nemen.
84'
Omonia Nicosia gebruikt de vijfde wissel. Omer Atzili vervangt Veljko Simic.
84'
Wissel in Nicosia: Saidou Alioum Moubarak vervangt Loizos Loizou bij Omonia Nicosia.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nicosia.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vikingur Reykjavik in Nicosia.
81'
Het voorbereidende werk werd verricht door Charalampos Charalampous.
81'
Door een doelpunt van Andronikos Kakoullis loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Nicosia.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Omonia Nicosia mag een doeltrap nemen.
77'
De vijfde wissel van Vikingur Reykjavik. Dadi Berg Jonsson komt erin voor Nikolaj Andreas Hansen in GSP Stadium.
77'
De uitploeg vervangt Karl Fridleifur Gunnarsson door Jon Gudni Fjoluson.
77'
Scheidsrechter Sander van der Eijk geeft Vikingur Reykjavik een doeltrap.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sander van der Eijk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nicosia.
72'
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Vikingur Reykjavik mag een doeltrap nemen.
67'
Trainer Valdas Dambrauskas (Omonia Nicosia) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Novica Erakovic door Ioannis Kousoulos.
67'
Andronikos Kakoullis vervangt Mariusz Stepinski bij de thuisploeg.
67'
Scheidsrechter Sander van der Eijk geeft Omonia Nicosia een vrije trap op de eigen helft.
66'
Omonia Nicosia krijgt van scheidsrechter Sander van der Eijk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nicosia.
64'
In GSP Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63'
Vikingur Reykjavik heeft Aron Elis Thrandarson gewisseld. Viktor Orlygur Andrason neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Arnar Bergmann Gunnlaugsson.
63'
Vikingur Reykjavik brengt Helgi Gudjonsson in de plaats van Ari Sigurpalsson.
63'
Buitenspel Omonia Nicosia.
62'
Vanaf links mag Veljko Simic een hoekschop nemen voor Omonia Nicosia in GSP Stadium.
61'
Omonia Nicosia mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sander van der Eijk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nicosia.
60'
59'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56'
Scheidsrechter Sander van der Eijk fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Nicosia.
56'
Hoekschop voor Omonia Nicosia in GSP Stadium. Charalampos Charalampous neemt deze vanaf links.
55'
Amine Khammas neemt de door scheidsrechter Sander van der Eijk gegeven hoekschop voor Omonia Nicosia in Nicosia.
51'
Charalampos Charalampous met de assist.
51'
Omonia Nicosia komt op voorsprong in Nicosia door een kopbal van Senou Coulibaly. 1-0!