3 - 0Einde
90+5'
Eirik Hestad met de assist.
90+5'
Frederik Ihler legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
90+5'
Hoekschop voor Molde FK in Aker Stadion. Eirik Hestad neemt deze vanaf links.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Molde.
90+1'
Rood voor Larne! Conor McKendry krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Dario Bel in Molde.
89'
Schot op doel van Casper Oyvann. Maar zonder doelpunt voor Molde FK als gevolg.
89'
Doeltrap voor Larne in Aker Stadion.
88'
Mads Enggaard (Molde FK) krijgt geel.
87'
Arbiter Dario Bel kent een vrije trap toe aan Larne op de eigen helft.
86'
De vierde wissel van Larne. Matthew Lusty komt erin voor Andy Ryan in Aker Stadion.
86'
Trainer Tiernan Lynch (Larne) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Dylan Sloan door Benjamin Michael Magee.
86'
In Molde krijgt Larne op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Molde FK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dario Bel in Molde.
81'
Scheidsrechter Dario Bel geeft een inworp aan Larne op de eigen helft in Aker Stadion.
81'
Inworp voor Larne in Aker Stadion op de eigen helft.
81'
Eirik Hestad vervangt Magnus Wolff Eikrem bij de thuisploeg.
80'
Molde FK heeft Ola Brynhildsen gewisseld. Frederik Ihler neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Erling Moe.
80'
Larne gebruikt de tweede wissel. Mark Leonard Randall vervangt George Marsh.
80'
De eerste wissel van Larne. Conor McKendry komt erin voor Jordan John McEneff in Aker Stadion.
78'
Molde FK loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Ola Brynhildsen.
78'
Scheidsrechter Dario Bel kent Larne een inworp toe op de helft van Molde FK.
75'
Molde FK mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Magnus Wolff Eikrem in Aker Stadion.
74'
Larne moet opletten als Molde FK van scheidsrechter Dario Bel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Molde.
73'
Scheidsrechter Dario Bel geeft Molde FK een vrije trap op de eigen helft.
72'
Eerste gele kaart voor Magnus Wolff Eikrem (Molde FK) in Molde.
72'
Larne krijgt van scheidsrechter Dario Bel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
69'
68'
Inworp op de eigen helft voor Larne.
68'
Hoekschop voor Molde FK in Aker Stadion. Magnus Wolff Eikrem neemt deze vanaf links.
66'
Scheidsrechter Dario Bel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
De thuisploeg vervangt Markus Kaasa door Mats Moller Daehli.
65'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
64'
Buitenspel van de uitploeg.
63'
63'
62'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Larne in Molde.
62'
De poging van Ola Brynhildsen (Molde FK) mist doel in Aker Stadion.
59'
Scheidsrechter Dario Bel kent een vrije trap toe aan Molde FK, te nemen op de helft van Larne.