Vrije trap voor FC Lugano op de helft van HJK Helsinki.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Thun.
90+2'
FC Lugano bouwt zijn voorsprong in Thun uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Daniel Dos Santos Correia.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lugano in Thun.
89'
Doeltrap voor FC Lugano in Stockhorn Arena.
88'
HJK Helsinki heeft Ozan Can Kokcu gewisseld. Kai Meriluoto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Toni Korkeakunnas.
88'
De thuisploeg wisselt Martim Alexandre Costa Marques voor Ayman El Wafi.
88'
Scheidsrechter David Dickinson geeft een inworp aan HJK Helsinki op de eigen helft in Stockhorn Arena.
87'
FC Lugano krijgt een schietkans via Renato Steffen, maar scoort niet.
86'
FC Lugano krijgt van scheidsrechter David Dickinson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter David Dickinson een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Thun.
83'
Scheidsrechter David Dickinson kent een vrije trap toe aan HJK Helsinki, te nemen op de helft van FC Lugano.
82'
Arbiter David Dickinson kent een vrije trap toe aan FC Lugano op de eigen helft.
81'
Inworp voor FC Lugano in Stockhorn Arena op de eigen helft.
81'
Inworp voor HJK Helsinki op de helft van FC Lugano.
81'
Scheidsrechter David Dickinson geeft HJK Helsinki een doeltrap.
80'
Inworp op de eigen helft voor HJK Helsinki.
77'
FC Lugano brengt Ousmane Doumbia in de plaats van Mahmoud Mohamed Belhadj.
75'
HJK Helsinki gebruikt de vierde wissel. Luke Plange vervangt Lee Erwin.
75'
Bij HJK Helsinki komt Atom er in. Hij vervangt Giorgos Kanellopoulos.
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Thun.
74'
De verdediging van FC Lugano houdt de kopbal van Lee Erwin (HJK Helsinki) tegen in Thun.
74'
HJK Helsinki mag een hoekschop nemen vanaf links via Ozan Can Kokcu in Stockhorn Arena.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Lugano mag een doeltrap nemen.
69'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stockhorn Arena.
68'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Thun.
67'
65'
Doeltrap voor HJK Helsinki in Stockhorn Arena.
65'
De thuisploeg vervangt Ignacio Aliseda door Hicham Mahou.
65'
Trainer Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Uran Bislimi door Daniel Dos Santos Correia.
65'
De thuisploeg wisselt Mattia Bottani voor Kacper Przybylko.
64'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
61'
Scheidsrechter David Dickinson kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60'
De tweede wissel van HJK Helsinki. Liam Moller komt erin voor Santeri Hostikka in Stockhorn Arena.
60'
Kevor Palumets vervangt Aapo Halme bij de uitploeg.
59'
Scheidsrechter David Dickinson geeft FC Lugano een vrije trap op de eigen helft.
58'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor HJK Helsinki in de buurt van het doel van FC Lugano.
56'
Doelpunt! Martim Alexandre Costa Marques breidt de voorsprong uit. FC Lugano leidt met 2-0.
54'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter David Dickinson aan de thuisploeg.
54'
Vanaf links mag Anto Grgic een hoekschop nemen voor FC Lugano in Stockhorn Arena.