90+5'
Arbiter Luca J. Pairetto kent een vrije trap toe aan Legia Warschau op de eigen helft.
90+4'
Inworp voor Betis Sevilla in Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski op de eigen helft.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Betis Sevilla.
90+4'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Gele kaart in Warschau: Romain Perraud (Betis Sevilla) gaat op de bon bij scheidsrechter Luca J. Pairetto.
90+3'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Luca J. Pairetto een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Warschau.
90+3'
De uitploeg incasseert geel op naam van Natan.
90+2'
90+1'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto geeft een inworp aan Legia Warschau op de eigen helft in Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
88'
Steve Kapuadi (Legia Warschau) krijgt geel.
88'
Betis Sevilla mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marc Roca in Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Warschau.
86'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
85'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto kent een vrije trap toe aan Legia Warschau, te nemen op de helft van Betis Sevilla.
84'
Inworp Legia Warschau. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Legia Warschau heeft Maxi Oyedele gewisseld. Artur Jedrzejczyk neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Goncalo Feio.
84'
De thuisploeg wisselt Kacper Chodyna voor Marc Gual.
82'
Rafal Augustyniak schiet op doel maar scoort niet voor Legia Warschau in Warschau.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Betis Sevilla mag een doeltrap nemen.
81'
Jurgen Celhaka mist het doel en scoort niet voor Legia Warschau.
81'
Aitor Ruibal gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
79'
Pawel Wszolek (Legia Warschau) krijgt een eerste gele kaart.
79'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto kent een vrije trap toe aan Betis Sevilla op een gevaarlijke plek voor Legia Warschau.
78'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto geeft Legia Warschau een vrije trap op de eigen helft.
76'
Betis Sevilla krijgt van scheidsrechter Luca J. Pairetto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto toont Maxi Oyedele (Legia Warschau) de gele kaart.
75'
Inworp voor Legia Warschau ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Warschau.
74'
Legia Warschau brengt Jurgen Celhaka in de plaats van Bartosz Kapustka.
74'
Trainer Manuel Pellegrini gebruikt zijn vijfde wissel. Pablo Fornals wordt door Assane Diao Diaoune vervangen bij de uitploeg.
73'
Doeltrap voor Legia Warschau in Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
73'
Scheidsrechter Luca J. Pairetto kent Betis Sevilla een inworp toe op de helft van Legia Warschau.
72'
71'
Buitenspel Legia Warschau. Bartosz Kapustka wordt teruggefloten door scheidsrechter Luca J. Pairetto.