Scheidsrechter Bulat Sariyev geeft LASK een doeltrap.
Inworp voor Djurgårdens IF op de helft van LASK.
90+3'
Maximilian Entrup (LASK) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Bulat Sariyev geeft Djurgårdens IF een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Djurgårdens IF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bulat Sariyev op de helft van LASK.
90'
Djurgårdens IF krijgt van scheidsrechter Bulat Sariyev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. LASK mag een doeltrap nemen.
87'
Djurgårdens IF krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bulat Sariyev in Linz.
86'
In Linz krijgt Djurgårdens IF op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Scheidsrechter Bulat Sariyev kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
80'
Maximilian Entrup schiet op doel maar scoort niet voor LASK.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Linz.
79'
Philipp Ziereis met de kopkans! Geen doelpunt voor LASK in Raiffeisen Arena.
78'
Schot op doel van Tobias Fjeld Gulliksen. Maar zonder doelpunt voor Djurgårdens IF als gevolg.
76'
Wissel in Linz: Deniz Hummet vervangt August Priske bij Djurgårdens IF.
74'
Gele kaart. Tokmac Chol Nguen (Djurgårdens IF) gaat op de bon.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Raiffeisen Arena.
73'
Arbiter Bulat Sariyev kent een vrije trap toe aan LASK op de eigen helft.
70'
LASK heeft Robert Zulj gewisseld. Jerome Boateng neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Markus Schopp.
68'
Djurgårdens IF schiet tussen de palen, maar Tobias Fjeld Gulliksen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68'
LASK moet opletten als Djurgårdens IF van scheidsrechter Bulat Sariyev een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
65'
De voorzet kwam van Tobias Fjeld Gulliksen.
65'
Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Tokmac Chol Nguen.
63'
Vergeefse doelpoging Tokmac Chol Nguen (Djurgårdens IF).
61'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Djurgårdens IF in Linz.
61'
De uitploeg vervangt Gustav Medonca Wikheim door Rasmus Schuller.
60'
Djurgårdens IF gebruikt de eerste wissel. Peter Therkildsen vervangt Adam Stahl.
60'
Scheidsrechter Bulat Sariyev geeft een inworp aan Djurgårdens IF op de eigen helft in Raiffeisen Arena.
60'
Bij Djurgårdens IF komt Santeri Haarala er in. Hij vervangt Besard Sabovic.
60'
Tokmac Chol Nguen vervangt Oskar Fallenius bij de uitploeg.
59'
LASK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bulat Sariyev in Linz.
59'
De vierde wissel van LASK. Melayro Bogarde komt erin voor Florian Flecker in Raiffeisen Arena.
58'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Raiffeisen Arena.
57'
Gustav Medonca Wikheim met de assist.
57'
August Priske legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 2-1.
56'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Linz.
55'
Trainer Markus Schopp gebruikt zijn derde wissel. George Bello wordt door Rene Renner vervangen bij de thuisploeg.
55'
LASK krijgt van scheidsrechter Bulat Sariyev op eigen helft een vrije trap toegewezen.